Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Генералът: България е единствената в Европа с толкова хора по улиците, на път сме сами да провалим всичко!
Автор: Екип Ruse24.bg 21:47 / 10.04.2020Коментари (285)1557
©
Генерал Венцислав Мутафчийски за пореден път изрази огорчението си преди броени минути по националната телевизия БНТ. Ето какво каза той:

"България в момента е единствената държава в Европа с толкова хора по улиците.... Доскоро бяхме еталон за подражание, а сега сме на път сме сами да провалим всичко! За съжаление много хора си помислиха, че такова животно като коронавируса няма. Все повече съобщения има от Азия за резаразявания"...

Още по темата: общо новини по темата: 11860
19.03.2024 »
15.03.2024 »
15.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/1977 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма хора по улиците, има хора в големите вериги, ама там явно няма как да се заразим. Най-голям риск от зараза има в парковете и пазарите...
0
 
 
Тя е и единствената с такива смешници за управници! рџ?Ў
0
 
 
Здравейте, За хората, които коментират неща от сорта на "само до преди две седмици генералът казваше, че този вирус не е по-страшен от обикновения грип", моля да се осъзнаете, че статистиката преди тези две седмици, в сравнение с тази от днешна дата е коренно различна(глобално). Явно не разбирате какво означава "глобална пандемия" - означава, че ситуацията не може да се контролира, нито да се предсказва. Мерките стават по-строги в зависимост на броят заразените и случващото се по света и с надеждата да не се случи и при нас. Сигурно ви е хрумвало, че в България болниците и лекарите са в пъти по-малко от тези в САЩ, Италия, Германия и тн. и че това също е фактор на "ограничението". В много държави карантината също я удължиха, не е само при нас. Вие ако искате си се виждайте по парковете, събирайте си се на големи групички, после заразявайте близките си и накрая ги гледайте как се мъчат и някои от тях умират, ако това ще ви достави удоволствието. Аз обаче предпочитам да си седна на г*за и да съм сигурен, че съм свършил това, което се изисква от мен. Вие ако искате, пак казвам, трошете си главите, то си е за Вас.
0
 
 
Генерал Годжи, изтърка се вече и си изгърмяхте патроните с НЕВИЖДАНАТА ЯРОСТ много рано защото като цяло незнаете какво правите и това се вижда от целия народ колко сте неадекватни и сега когато наближават най християнските празници и има наистина реална опасност от разпространение на вируса хората вече скъсаха синджира и ви отебаха защото ги заключихте и репресирахте без да е нужно преди 2 месеца, както блокирахте цяло Банско само заради 1 положителна проба ! Щаб от глупаци и политически подлоги !
0
 
 
събудетесе слагат 5g навсякаде в бг.ще сойде пика заедно с пускането им.ще облъчват децата ни.ще умрат птиците.в др.държави ги горят
-1
 
 
Генарал - палячо, да види Берлин и тогава да се излага..
0
 
 
Не знам колко хора има по улиците,аз не съм излизала повече от два месеца, ми всеки ще полудее така.А за хората по улиците, магазините и заведенията, вижте втората пламнала страна, близо до огнището.Въпреки хората по улиците, магазините и заведенията, няма много нови заразени, няма загубили работата си.Щото там наистина се взеха мерки, не само да приказват, да прибират пари за нищо и да забраняват ,като тук.
0
 
 
А не са пълни само в БГ.А БГ да вземе пример от други страни и да отвори парковете за народа си .Така е навсякъде (почти)
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Олиото стигна цената на зехтина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: