Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (1) | ¬чера (2)
—«ќ: 5G мрежите не разпростран€ват COVID-19
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 10:03 / 14.04.2020 оментари (17)216
©
—ветовната здравна организаци€ намери за удачно да публикува на фейсбук страницата си раз€снение, че 5G мрежите не ръс€т коронавирус по света.

“ози факт е известен на всеки средноинтелигентен човек по света, но през последните седмици с разпространението на COVID-19 и†ръста на смъртните случаи, в социалните мрежи по цели€ св€т настъпи истинска истери€, предизвикана от всевъзможни конспиративни теории, най-попул€рната от които свързва коварната зараза с 5G антените.

«аради масовата психоза —ветовната здравна организаци€ (—«ќ) публикува инфографика със заглавие "‘ј “: 5G мрежите Ќ≈ разпростран€ват COVID-19". ¬ не€ се об€сн€ва, че вирусите не могат да пътуват по радиовълни/мобилни мрежи и че коронавирус има в много държави, които все още н€мат изградена инфраструктура от новото поколение (Ѕ. ред. - Ѕългари€ е именно сред т€х).

ќт —«ќ об€сн€ват, че† COVID-19 се предава само по респираторен път - кихане, кашл€не или разговор със заразен човек. ƒруги€т вариант да се заразите е да докоснете предмет, върху който е попаднал вируса и след това да докоснете очите, устата или носа си.
ќще по темата: общо новини по темата: 2576
27.05.2020
27.05.2020
27.05.2020
27.05.2020
27.05.2020
27.05.2020
предишна страница [ 1/430 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
—«ќ пак с тъпоти€, точно на м€сто... рЯШЖ
0
 
 
ѕо конституци€ н€мате право да експериментират е върху нас ако не искаме. ј в Ќю …орк чаксега сенаторка подала документи за официално разследване от различни органи...така че идиотчетата дето гласуват сл€по доверие да си гледат работата.
0
 
 
чaй с€ да видим, къде има 5G: лухан чайна има; итали€ има; иран има; англи€ има; сащ като погледнете на карта къде има 5G, там е и вируса; съвпадение? да бе да
Aнонимен
на 14.04.2020 г.
0
 
 
Ќие не сме средноинтелигентни.Ќе ни бъркайте с малоумници.Ќие сме здравомислещи, нормални хора, които не щат да ги облъчват с микровълни.
0
 
 
ѕууууууу! » аз с€ кво да го пра€ тва всичкото алуминиево фолио дето го накупих?
0
 
 
 ой твърди такова нещо?! “е само вред€т на организма, нищо повече! рЯШВ
Aнонимен
на 14.04.2020 г.
+1
 
 
≈ те така ще кажат. Ќай-накра€ ще се сдружат с илюминатите и рептилите и всички заедно ще бутнат малкото останали разумни хора от ръба на зем€та.
0
 
 
’итри са. јз досега не съм чел никъде, че разпростран€ват вируса, а че вли€€т зле на имунитета на човека и той е ƒќ—“ј ѕќ - ѕќƒј“Ћ»¬ на всичко, включително този SARS cov19.
0
 
 
—«ќ, който казаха ,че  ороната не е опасна и нарекоха “ръмп расист ,че затвори границата с  итай.
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
Ѕългарски€т футбол се завръща в родни€ ефир с мач на ƒунав
ƒунав играе срещу Ћудогорец и „ерно море преди рестарта на сезона
√ришо, Ќоле, “ийм и «верев заедно на турнири близо до Ѕългари€
ƒортмунд - Ѕайерн и още много мачове в родни€ ефир, вижте точната програма
ћениджърът на  обрата: »скат да издо€т кравата ƒжошуа, но ние им поставихме ултиматум
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: