Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (0)
ћарешки: ѕравилното решение е да се тръгне по път€ на масовото зараз€ване
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 10:53 / 15.04.2020 оментари (24)327
©
÷€л живот страдам заради това, че малко по-рано сезирам проблемите и ги об€в€вам. »зглеждат екстравагантно това което казвам. ѕравителството взе мерки, но за съжаление те удр€т по икономиката. “ова за€ви в ефира на Ќова телевизи€ лидерът на ¬о눆¬еселин ћарешки.

"ћоже би правилното решение е да се тръгне по път€ на масовото зараз€ване, но кой е готов да го направи. “ова което се прави в момента е добро, парите на българските данъкоплатци тр€бва да бъдат изразходвани правилно, защото след здравната криза, ще тр€бва да се преборим с икономическата. јко се налага и дългът ни тр€бва да бъде по-гол€м, за да не умре нито една българска фирма. ѕосле заедно бизнесът ще се възстанови и да върнат тези пари", за€в膬еселин ћарешки. ѕо думите му може да се изтегли заем с таван 30 млрд. лева.

"јз съм в реални€ и живи€ живот, не съм канцеларски плъх и с 10 млрд. лева можем да закърпим положението, но не и да решим проблемите", см€та още той. "“р€бваше да се намери дистанционен начин за работа на парламента или всички да са оборудвани с костюми. Ќародните представители ще гласуват законите, но те са в следствие от работата на правителството", каза още ћарешки. “ой бе категоричен, че контактува със страшно много хора и вижда затруднени€та им.

"ќсвен медицински€ щаб, тр€бва да заработи и икономически. ћ€рката 60/40 ще роботи много добре за едни, за други - осреднено, а за трети - не работи. “р€бва да има и други мерки. «а туризма например тр€бва да има ваучери. „рез т€х може да се запази сезона", категоричен бе лидерът на ¬ол€. ћарешки за€ви, че се опитват да направ€т внос на продукти за лечение на COVID-19 и ако успе€т - ще го дар€т на държавата.

" ато търговци, ако има ваксина или лекарство -† ще го предоставим в мрежата си. √ражданите тр€бва да са спокойни по отношение на лекарствата и т€хната наличност. јко направим аналоги€ - то тр€бва да въоръжим б€лата арми€, ко€то е на първа лини€. —амолетите не бор€т вируса", категоричен бе той.
ќще по темата: общо новини по темата: 3692
22.09.2020
22.09.2020
22.09.2020
21.09.2020
21.09.2020
21.09.2020
предишна страница [ 1/616 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ƒа не забрав€ме,че все пак продава лекарства .
0
 
 
ƒа, той затова се по€ви в пленарна зала като космонавт.
0
 
 
“ова решение е за вас в ѕарламента!ћалоумници!ƒа не сме ви опитни зайчета?
+1
 
 
Ќека първо да зарази семейството си и тогава да говори...ама той ще се оправи .ƒа му мислим ние...Ќас защо никой не ни пита?Ќие сме, ато опитни зайци всичко се спазва!√оспода управл€ващи на мен не ми се умира....рЯШ°
+1
 
 
 аква беше иде€та да се премени като какавида в пленарната зала тогава?
+2
 
 
јнгли€ започнаха с тази иде€ за масово зараз€ване в началото , но се уплашиха и спр€ха. —ега умират близо 1000 човека на ден заради експериментите на такива индивиди,като ћагарешки!