Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (0)
ћ¬– с официални подробности за ненапускането на областните градове!
јвтор: ¬асил ƒинев 10:35 / 16.04.2020 оментари (9)329
©
ѕрофесионалното ръководство на ћ¬– в момента дава брифинг в сградата на ћинистерски€ съвет във връзка с предсто€щи€ ¬еликден и мерките, налагани от извънредното положение в страната заради разпространението на COVID-19.

¬ него участват главни€т секретар на ћ¬– главен комисар »вайло »ванов, директорът на √лавна дирекци€ "Ќационална полици€У главен комисар ’ристо “ерзийски, директорът на —ƒ¬– старши комисар √еорги ’аджиев, директорът на √лавна дирекци€ "ѕожарна безопасност и защита на населениетоУ главен комисар Ќиколай Ќиколов.

"Ќ€ма да има нова заповед н
а здравни€ министър. ¬чера на изхода на —офи€ бе нещо страшно. Ќе разбират ли тези хора каква е опасността? Ќасила не можеш да дадеш! «аповедта казва, че областните градове се напускат, когато има основание за това. ѕредполага се, че повечето предпри€ти€ и служби н€ма да работ€т по празниците и основанието "отиване на работа" ще отпадне. “ова е новото, нищо друго! ќстанете си вкъщи! Ќека не опропаст€ваме това, което направихме от 13 март досега", об€сни главни€т секретар на ћ¬– главен комисар »вайло »ванов.

ќчаквайте още новини от пресконференци€та!
ќще по темата: общо новини по темата: 3704
24.09.2020
24.09.2020
24.09.2020
24.09.2020
24.09.2020
23.09.2020
предишна страница [ 1/618 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+4
 
 
Ќакратко, изчезвайте днес че утре н€ма да ви пуснат!
+2
 
 
«а какъв контрол говор€т, всички тръгнаха на н€къде!
+2
 
 
√лупостта е пълна. ќбластните не, но примерно от јсеновград до Ќаречен може да се иде, от «латоград до Ќеделино, от јсеновград може да се влезе в —мол€н, ако си покажеш картата, че си от там?  аква е та€ работа?
+1
 
 
ƒобре де н€ма да ходим никаде.ј до нареченски бани може ли?
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ќб€виха състава, с който Ѕългари€ ще участва на турнир в ’ървати€
Ћюбопитен трансфер в Ћевски
√ригор ƒимитров приключи ћастърса в –им
ѕозабравени€т Ѕожигол избухна с ново видео, захапа  амбуров на любовни€ фронт
»
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: