Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (2)
√ен.ћутафчийски: —вободи€та на н€кои вод€т нещата към провал
јвтор: —илви€ —танева 12:51 / 17.04.2020 оментари (62)435
©
" урортните градове като Ѕанско и населени места на „ерно море се изпълниха с туристи. “ова е и една от причините да се наложат по-рестриктивни мерки, като затвар€не на —офи€", коментира проф. ћутафчийски.

√лавната цел на масовото тестване е активно намиране на вирусоносители, за€ви той.† ъм момента са направени 18†502 теста в Ѕългари€.†ѕод карантина в момента са 19†118 души, а 81 456 души са били поставени от началото на епидеми€та под такава.

√олемите магазини ще вл€зат в една рискова група заради контактуването с много хора. ƒо затвар€не на магазините ще се стигне ако те не успе€т да осигур€т ред, свързан с безопасността на гражданите. ¬сички тези мерки са, за да се предпази населението от зараз€ване. ¬ нашите мерки има елемент на "споделена отговорност". ќтговорността на правителството†е €вна, а всеки гражданин носи солидарна отговорност за спазване или неспазване на правилата по време на епидеми€. ¬секи един от нас тр€бва да разбере какво е свобода и какво е свободи€. ќтново повтар€м, че по- гол€ма част от българите имат нарушени права да останат здрави, заради част от българите, които вод€т умишлено нещата към провал.

"ƒлъжен съм да кажа- на фона на свободи€та нека да уважаваме правата на гражданите!", припомни ген. ћутафчийски.
ќще по темата: общо новини по темата: 3710
25.09.2020
25.09.2020
25.09.2020
24.09.2020
24.09.2020
24.09.2020
предишна страница [ 1/619 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ѕоко защо е със семейството си на ¬еликден? ўо не се е изолирал сам вкъщи? «а едни може,за други не ! ÷€лата ви система е гнила,Ў#ЅјЌя÷» !
0
 
 
јфе господин никъдърник вместо да пл€мпаш глупости вземи се скрии
0
 
 
јбсолютно е прав човека! «аради твърдите глави го отнас€ме и ние всички дето спазваме препоръките. —амо с твърда ръка генерале! — меката не става!
0
 
 
≈й не се спр€хте с простотиите се ,отворковци защо не отидете на първа лини€ да поработите денонощно и да погледнете реалната картинка,а иначе много сте компетентни ,засрамете се
0
 
 
√-н √енерал, това дето го нарекохте провал, не идва ли от това, че може би умишлено пуснахте софи€нци?ћоже би точно за това, че са софи€нци?!? јко това се бе случило да речем в ѕлевен със сигурност щеше да има уволнени?!?
0
 
 
Ќещастен герберастки плебей, посмешище си осъзнават се хората вече за какво става дума, на запад махат забрани и прочие тук тепърва почват да налагат, и това за маските е върхът, защо не об€сн€т на овцете, че единствено защитното облекло тип като на лекарите може да възпре евентуални вируси и прочие, с тези платнени маски единствено парадонтит можем да си докараме, пишман специалист, пишман премиер, пишман държава.....
+1
 
 
«аразно племе! √нус ме е от ¬ј—! ¬ такава ситуаци€ да отидете да пирувате и €дете! ¬сички последстви€ да ви тежат на съвестта!
0
 
 
√енерале кога ще ринем трупове. овчези и чували предрича Ѕоко.ќще нещо да кажете на българина ,че да му отще агнето.Ќещо за тези които изб€гаха на село.–аки€та ще им секне генерале.
-1
 
 
≈ееех то€ генерал ћайтапчиски ще стане скоро звезда на Ѕългари€ рЯШВ
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.