Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лорд Евгени Минчев с уникални модни коментари: Носи ли Камелия умряла мисирка вместо пола?
Автор: Екип Ruse24.bg 16:23 / 19.04.2020Коментари (1)1119
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф" в седмичната му рубрика "ТелеГАФ".

Хабиби, облечи се добре!

Като гледам тази снимка се сещам за каквото питаше баба ми - Ще яде ли Хасан баница. И ето, по-ярък и трептящ от цирков афиш, бай Азис идва за да илюстрира старите ми спомени. Вижте тавата- истинско старо трабантче, изпълнено с уханно тесто, изгорели ръбове, като участник във верижна катастрофа. Ризката на Азис импонира на печивото, което жълтее в ослепителната прегръдка на фолиото. Ще яде ли Хасан баница се питам, ако изпълнителят на Хабиби беше холивудска звезда и се появеше така в инстаграм , например? Щеше ли да увеличи феновете си или щеше да ги накара да се кискат състрадателно… Тази ризка  е поела риска да бъде в една гама с шапката а с гащичките е направо роднина по майчина линия. Фрагменти от извора на белоногата изпъкват под тях и носят спомени, спомени, от много бургаски вечери… Едно наивно герданче се кандилка току над баницата, като забравено кебапче от чалга трапеза, преди да цопне в майонезата.  Не можеше ли Азис да прикрие малко голотиите си поне когато в съседство е хлябът наш насъщний. Нека приеме това не като въпрос, а като съчувствие.

Ивана - мода по време на карантина…

Ивана, чуваме ли се? Ако да, питам се къде е онази фантастична женствена външност, с която очарова нацията и се превърна в забележителна звезда… Този кадър е всичко онова, което не очаквам от теб и се моля да е било фотошоп-игра, закачка за дните на изолация, отпор на всеобщото изкукване по домовете. Ивана, чуваме ли се? Ако пък сериозно смяташ, че това лице е достоверно от гледна точка на възраст, реалност и прочие, ела да изтрезнеем заедно след празниците. Блузата е повече от старомодна. Може би е купувана някъде преди смъртта на Версаче. Може и да е направена от ластични материи за бързо тапициране на фотьойли. Ракурса на снимане прави лицето много нереалистично, така издължено, че променя същността му. При такава прическа се очаква една лента за коса и билет за Уудсток. Вместо кичозния букет рози- една китара, Стояна под мишница и на конкурса за хипита. Ивана, Ивана, спасение няма, щом в изолация си ти прикована…

"Опаковка" от вафла закрива Михаела

 Иде ми да кажа – миши-миши-миши…и  да прикоткам това миловидно мишле на песента по-близо, за да се уверя, че това което виждат очите ми не е мираж. Михаела Маринова обаче потвърждава най-мрачните ми опасения. Та, Господи, тя е облечена като тунквана вафла. Оранжево, бяло и малиново, разположени на катове, като разлети блажни бои пред фасадата на автосалон. Ако трябва да оставя само един цвят по певицата, бих заложил на бялото.  То ще разкрие нежната сърдечност, която отъждествявам  с таланта и. От оранжевото мога да поднеса за Михаела сок от портокал, а червеното ще превърна в кампари, което да освежи навярно обърканата и естетическа насока. Не възприемам толкова груби маратонки за девойка, по чието лице има толкова любов, нежност и обещания за бъдеще. Ако все пак малката звезда иска да продължи с този стил, препоръчвам една хубава широкопола шапка или бейзболна такава.

В главната роля - Антоанета Игнатова!

С уникален поглед към живота, модата, ефектните детайли и мащаба в естетиката, младата бизнесдама Антоанета Игнатова изненадва и днес. Вечерната сребриста рокля потвърждава утвърденото мнение за нея, което варира от шумни аплауси, до смирено приемане на всичките и избори. Одобрявам стойката, овладяна със самочувствие до границите на нахаканото, на убедителното поднасяне на чар, каквото само родените под знака на Телец умеят. Част от успеха на един кадър е правилният избор на фон. Тук Игнатова също се е справила отлично. Розите, металната решетка под тях, дълбочината на снимката, се обединяват в пресъздаването на страст, валидна за някои парижки и италиански филми.  Както и немски, ако в главната роля е Марлене Дитрих.

Носи ли Камелия умряла мисирка вместо пола…

Здравей, Камелия, добре дошла, сядай да си поговорим. Така бих посрещнал госпожата, върху която днес се е "изляла" цяла кофа въображаем асфалт по себе си. Прилепналата горна част ведро предлага гледки на килограм а онова, което обичайно наричаме пола, на мен ми изглежда като заблудена мисирка, залепнала на предното стъкло на автомобил. Ляво бедро, дясно бедро- одобрявам тази съблазън събрала се на толкова малко разстояние. Харесвам прическата и нахакания поглед. Камелия трябва да е Козирог, защото на друга зодия това би изглеждало не така убедително. Корсетът може да бъде приет като лошо изрязан кюнец, върху който са нанесли сребриста боя. Там се събират възвишения, които всеки крак и искал да изкачи -  както се казва Рила и Пирин от плът и кръв. Ако пък решите да хванете гората- вземете пътечката и надолу, надолу…

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Уникални" са. Като за пазарджишки пе***аст отгледан до махалата. Той е лорд,колкото и баба му е баронеса ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: