Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (2)
ѕловдивчанин: √осподин генерал, разрешете да не се съглас€ с ¬ас!
јвтор: ¬асил ƒинев 13:31 / 30.04.2020 оментари (173)435
©
√осподин генерал, разрешете да не се съглас€ с ¬ас! “ака редовен чиаттел на Plovdiv24.bg започва сигнала си, изпратен преди минути до нашата меди€. ƒаваме му думата веднага:

"«дравейте! —вързвам се с вас, защото сутринта, както обикновено, гледах ц€лата пресконференци€ на Ќационални€ оперативен щаб. »скам да израз€ категоричното си несъгласие с думите на генерал ¬енцислав ћутафчийски, че маските масово не се нос€т.

ћоите наблюдени€ са точно обратните - всеки ден ход€ на работа и виждам какво се случва. ѕо улиците - поне в ѕловдив, почти не можеш да видиш човек, който е без маска или шал. «а€в€вам го най-отговорно.

ѕодкреп€м повечето от мерките на ўаба и правителството на Ѕългари€, но с въпросната констатаци€ на генерала просто н€ма как да се съглас€. » пак повтар€м - твърдението ми е базирано на преки наблюдени€, а не само от гледане на телевизи€. Ѕъдете здрави и дано всичко това отмине час по-скоро!"
ќще по темата: общо новини по темата: 3692
22.09.2020
22.09.2020
22.09.2020
21.09.2020
21.09.2020
21.09.2020
предишна страница [ 1/616 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ќа който толкова му липсват маските да си € слага и нон стоп
0
 
 
ƒано остав€т  ѕѕ-тата и след извънредното положение... “о и без това разни мухали се шматкат напред-назад без причина, затова  ѕѕ-та да има и то за посто€нно...
0
 
 
√осподин пловдивчанин и аз не мога да се съглас€ с вас и аз хода на работа 10 процента нос€т маски а останалите тарикати ги използват залигавници а н€кои изобщо не слагат
+1
 
 
јко беше толкова заразно колкото казват ,»нди€ щеше да »«„≈«Ќ≈ ,помислете...
0
 
 
“ози господин €вно има маска и на очите, ко€то покрива тъмните му очила. ≈ла в “раки€ на всеки 100 срещнати, един е маска, останалите са се сме€т на полицаите и им викат ходи са ш...й н€къде. ј и полицаите ход€т дори без маски, камо ли да кажат на н€кой, що как какво.
0
 
 
јз съм пловдивчанин и ме е срам от този плужек, който раболепно доносничи, облизвайки едни части на т. н. генерал (той и за ефрейтор не става, всъщност си е добре платен глашатай). рЯШТрЯШУ
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.