Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Защо Христо Калоферов упорито крие майката на сина си?
Автор: Екип Ruse24.bg 10:50 / 11.05.2020Коментари (0)908
©
Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов е най-младият татко в нюзрума на медията. Щастливото за журналиста събитие се случи преди месец, в разгара на извънредното положение. Първи новината съобщи неговият колега и приятел Ники Дойнов и разкри, че наследникът на Калоферов носи неговата име – Христо.

В многобройните честитки по случай появата на бебето обаче не присъстваше името на майката. Колеги на новинаря издават, че всъщност Калоферов не живеел под един покрив с нея и нямал намерение с жената, дарила го със син, да бъдат типичното семейство. Нещо повече – самоличността ѝ била абсолютна енигма и почти никой от обкръжението му нямал представа нито как се казва, нито как изглежда тя.

Откакто е под светлините на прожекторите, тв водещият усилено пази личния си живот и досега не си е позволявал да се показва с половинките си публично. Темата за любовта е табу във всяко негово интервю, а в профилите му в социалните мрежи липсват снимки с жени, с изключение на тези с колежките му от телевизията и със сестра му. Именно фотосите от семейните почивки на Калоферов събудиха подозрения у някои, че брюнетката, с която позира по плажовете в Гърция, всъщност е неговата половинка. Това обаче се оказа недоразумение, защото въпросната дама е негова сестра. Роднинската им връзка няма как да бъде разгадана от пръв поглед, тъй като Стефка носи различна фамилия и няма визуална прилика с батко си. Тя е дете от втория брак на майката на Калоферов, но макар да са от различни бащи, двамата с Христо са изключително близки.

Всъщност роднините на тв водещия все още не са имали възможността да видят най-новото попълнение в семейството, тъй като не живеят в София и няма как да посетят бебето Христо, предвид извънредното положение в страната.

Майката на журналиста обаче е на седмото небе и не скри щастието си, публикувайки затрогващ статус в социалните мрежи. "Приятели, тази сутрин станах баба! Радостта ми е неописуема! Третият Христо дойде в нашето семейство! Да ни е здрав и жив и да живее обичан в един мирен свят! Засега съм баба в пандемични условия и повсеместна карантина. Но се надявам скоро да мога да го прегърна. Бъдете здрави!", написа Мариана.

Макар Христо да не сбъднал желанието ѝ да го види като младоженец, майка му вярвала, че ще бъде отговорен родител, най-вече заради това, че самият той е израснал без бащина ласка. Калоферов губи татко си, когато е едва 3-годишен, а след време разбира, че животът на баща му е бил отнет не от кого да е, а от собствения му чичо, пише още "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Олиото стигна цената на зехтина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: