Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Миролюба Бенатова със скандално разкритие за интервюто с ген. Мутафчийски
Автор: Екип Ruse24.bg 12:07 / 15.05.2020Коментари (135)1472
©
Журналистката Миролюба Бенатова изложи своята кратка позиция за интервюто, което направи с руководителя на Национално оперативния щаб Венцислав Ммутафчийски:

Не съм позволявала на никого да ме обижда толкова концентрирано, да опитва да подменя смисъла на думите ми умишлено, да ми се кара и да нарича това, което казвам глупост. Но не отвърнах. Сега се опитват да подменят историята, приписвайки ми всичко, което направи той. Защо, бих се питала по друго време и на друго място. Сега знам отговора. И знам защо той от вратата ме посрещна с думите:"Ти, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?"

 

 


Още по темата: общо новини по темата: 11857
14.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
06.03.2024 »
05.03.2024 »
предишна страница [ 1/1977 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Нагла, продажна, тъпа подлога - това сте вие г-жа Бенатова. Срамота!
0
 
 
А бе не ни занимавайте с това журналистическо недоразумение! Всички видяхме какво се случи на интервюто!
+2
 
 
Ако искахте да ни информирате за нещо - не успяхте.И то не по вина на Генерала,а по Ваша.Търсихте пробиви в системата. Да ги бяхте маркирали в главата си и да ги бяхте потърсили другаде.ВМ отдавна е показал, че подобни на Вашите въпроси го изнервят, но не поддава.Разчитахте на натиск, на поведение на следовател, но не се получи. Интервюто Ви е пълен провал.Сега е късно и звучите нехигиенично.Всичко казано от мен до тук не важи, ако целта Ви е била друга. Може и да сте я постигнали.
0
 
 
Качвам се в таксито значи....и хоп,зад волана Бенатова...казвам на къде да кара и започвам с въпроса - къде ти е помпата за брояча...един път,втори път,трети път я питам - тя не издържа,спря и ме изхвърли на улицата.....това всъщност направи и тя в случая като журналистка,това е според мен
0
 
 
Какви журналисти имаме самооооо... 🤔рџ?Ѓрџ?Ѓ
0
 
 
Каква журналистка ,когато преди време нарече Българите хулигани...А тя каква Е.
0
 
 
Аз се изненадах от Бенатова, уважавах я и нея, и Ани Цолова още от Нова ТВ и се зарадвах, че е започнала работа с Генка Шекерова и покойния Милен Цветков в една стойностна телевизия, акцентираща на класическата музика. Но не се справи с интервюто, имаше неадекватни въпроси и дори неадекватни повторения!!! "Но говорим за България" го повтори, ако не и потрети, на коментар на генерала за починалите лекари в Испания. Не разбра, че той, говорейки за Испания, фактически говори за справянето на щаба в България, ползвайки метода на сравнението. "Имаше забрана за достъп на външни лица до Дома за възрастни хора във Видинско. Защо се допусна заразен болен, изписан от болницата във Видин да се прибере в този дом, след като в тази болница беше открита зараза от коронавирус. Имаше ли пропуск"! Генералът ясно обясни, че няма проруск, че изписаните от болниците, излекувани от други болести, а не от коронавирус, не се тестват, дори и да има заразени в тази болница, както пациенти, така и медицински персонал, какъвто е случаят с видинската болница, но и с ВМА. Във ВМА има заразени болни и медици от коронавирус, но излекуваните от други болести се прибират по домовете си, а домът на настанените в дом за възръстни хора е техния дом, те нямат друг дом, в този дом те са регистрирани по настоящ адрес!
+1
 
 
Бенатова, прекалихте!!!!!Всеки човек си има праг на търпение!!! Не е редно по този начин да "атакувате" ,сякаш генералът в виновен за всеки пропуск. Това, че някой не е спазил мерките на сигурност (по летища или болници), които щабът беше назначил, не означава, че Мутафчийски е направил грешка. Така извъртате разговора... звучи, като директно обвинение!!! Генералът е направил всичко по силите си и продължава да прави!!!!Едвам понася тъпите въпроси на колегите Ви и наглото държание на останалите!!!В края на интервюто просто не му издържаха нервите..... , но пак се оказа доста търпелив... Избухна заради вас..., журналистите
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина патриарх Неофит
Световна черна хроника
Кабинетът "Денков - Габриел"
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: