Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (0)
ћиролюба Ѕенатова със скандално разкритие за интервюто с ген. ћутафчийски
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 12:07 / 15.05.2020 оментари (135)576
©
∆урналистката ћиролюба Ѕенатова изложи сво€та кратка позици€ за интервюто, което направи с руководител€ на Ќационално оперативни€ щаб ¬енцислав ћмутафчийски:

Ќе съм позвол€вала на никого да ме обижда толкова концентрирано, да опитва да подмен€ смисъла на думите ми умишлено, да ми се кара и да нарича това, което казвам глупост. Ќо не отвърнах. —ега се опитват да подмен€т истори€та, приписвайки ми всичко, което направи той. «ащо, бих се питала по друго време и на друго м€сто. —ега знам отговора. » знам защо той от вратата ме посрещна с думите:"“и, от таксито, къде си тръгнала да се връщаш?"

ќще по темата: общо новини по темата: 3692
22.09.2020
22.09.2020
22.09.2020
21.09.2020
21.09.2020
21.09.2020
предишна страница [ 1/616 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
-1
 
 
Ќагла, продажна, тъпа подлога - това сте вие г-жа Ѕенатова. —рамота!
0
 
 
ј бе не ни занимавайте с това журналистическо недоразумение! ¬сички вид€хме какво се случи на интервюто!
+2
 
 
јко искахте да ни информирате за нещо - не усп€хте.» то не по вина на √енерала,а по ¬аша.“ърсихте пробиви в системата. ƒа ги б€хте маркирали в главата си и да ги б€хте потърсили другаде.¬ћ отдавна е показал, че подобни на ¬ашите въпроси го изнерв€т, но не поддава.–азчитахте на натиск, на поведение на следовател, но не се получи. »нтервюто ¬и е пълен провал.—ега е късно и звучите нехигиенично.¬сичко казано от мен до тук не важи, ако целта ¬и е била друга. ћоже и да сте € постигнали.
0
 
 
 ачвам се в таксито значи....и хоп,зад волана Ѕенатова...казвам на къде да кара и започвам с въпроса - къде ти е помпата за бро€ча...един път,втори път,трети път € питам - т€ не издържа,спр€ и ме изхвърли на улицата.....това всъщност направи и т€ в случа€ като журналистка,това е според мен
0
 
 
 акви журналисти имаме самооооо... рЯ§ФрЯШБрЯШБ
0
 
 
 аква журналистка ,когато преди време нарече Ѕългарите хулигани...ј т€ каква ≈.
0
 
 
јз се изненадах от Ѕенатова, уважавах € и не€, и јни ÷олова още от Ќова “¬ и се зарадвах, че е започнала работа с √енка Ўекерова и покойни€ ћилен ÷ветков в една стойностна телевизи€, акцентираща на класическата музика. Ќо не се справи с интервюто, имаше неадекватни въпроси и дори неадекватни повторени€!!! "Ќо говорим за Ѕългари€" го повтори, ако не и потрети, на коментар на генерала за починалите лекари в »спани€. Ќе разбра, че той, говорейки за »спани€, фактически говори за справ€нето на щаба в Ѕългари€, ползвайки метода на сравнението. "»маше забрана за достъп на външни лица до ƒома за възрастни хора във ¬идинско. «ащо се допусна заразен болен, изписан от болницата във ¬идин да се прибере в този дом, след като в тази болница беше открита зараза от коронавирус. »маше ли пропуск"! √енералът €сно об€сни, че н€ма проруск, че изписаните от болниците, излекувани от други болести, а не от коронавирус, не се тестват, дори и да има заразени в тази болница, както пациенти, така и медицински персонал, какъвто е случа€т с видинската болница, но и с ¬ћј. ¬ъв ¬ћј има заразени болни и медици от коронавирус, но излекуваните от други болести се прибират по домовете си, а домът на настанените в дом за възръстни хора е техни€ дом, те н€мат друг дом, в този дом те са регистрирани по насто€щ адрес!
+1
 
 
Ѕенатова, прекалихте!!!!!¬секи човек си има праг на търпение!!! Ќе е редно по този начин да "атакувате" ,с€каш генералът в виновен за всеки пропуск. “ова, че н€кой не е спазил мерките на сигурност (по летища или болници), които щабът беше назначил, не означава, че ћутафчийски е направил грешка. “ака извъртате разговора... звучи, като директно обвинение!!! √енералът е направил всичко по силите си и продължава да прави!!!!≈двам понас€ тъпите въпроси на колегите ¬и и наглото държание на останалите!!!¬ кра€ на интервюто просто не му издържаха нервите..... , но пак се оказа доста търпелив... »збухна заради вас..., журналистите
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.