Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (1)
“ити се разплака: ”мол€вам Ѕожков да не се подиграва с Ћевски
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 15:33 / 20.05.2020 оментари (9)179
©
“ити ѕапазов:​†јз съм супер щастлив човек - нека си мисл€т, че съм употребен

ѕодигравките с†Ћевски†да спрат - за това призоваха баскетболни€т треньор†“ити ѕапазов†и председател€т на Ќ ѕ на†Ћевски†—тепан ’индли€н от ефира на "«дравей, Ѕългари€" по†NOVA.

"ќтборът ни обедин€ва, защото ние имаме по-гол€ма цел. »скам да се обърна към г-н Ѕожков и да го помол€ да не се подиграва с всички левскариУ, каза ѕапазов. » допълни:†"Ћевски†е нещо различно. ƒори собственикът на†Ћудогорец† ирил ƒомусчиев†разбира, колко е важен†Ћевски†за българското първенство и об€ви, че е готов да помогне. јз съм супер щастлив човек - нека си мисл€т, че съм употребен.  огато†—ашо ƒиков†се по€ви миналата седмица, той омерзи истори€та на този клуб.†Ћевски†е като институци€ за тази държава", допълни ѕапазов.

"ѕодигравката с†Ћевски†не спира. ѕо мое мнение това е несериозно на фона на мобилизаци€та на толкова много хора, които дават парите си", коментира ’индли€н. “ой подчерта, че "изборите в сини€ клуб вече са проведени" и всички застават зад†Ќаско —ираков. —поред ’индли€н това, че легендарни€т футболист се е съгласил да поеме отговорност за бъдещето на тима е постижение на феновете.

" ъм момента†Ћевски†е в изключително трудно положение. —редствата, които постъпват в сметката, дават глътка въздух, но не могат да бъдат достатъчни. —ложно е да се отговори, с колко време разполага клубът.  аквото и да се случва обаче, ц€лото това нещо си заслужаваше. Ќие сме победители в тази инициативаУ, категоричен е ’индли€н.

ѕо думите му от много години насам†Ћевски†се е управл€вал със заеми, а от около година - с дарени€.

" огатасил Ѕожков†стана силен човек в клуба, той започна да погас€ва тези заеми с дарени€ от негови фирми.  огато спр€ подкрепата, отборът продължи да съществува, благодарение на дарени€та, които правихме всички ние. ¬секи има право да дар€ва Ц където поиска и колкото поиска. ѕринципната ми позици€ е, че н€ма разлика между дарени€та, които сме получавали преди и сегаУ, добави ’индли€н.
ќще по темата: общо новини по темата: 85
22.05.2020
20.05.2020
20.05.2020
19.05.2020
18.05.2020
18.05.2020
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ааааа сега разбирам защо “ити искаше акциите, защото е пристанал на ѕеевски, а Ѕожков го е усетил
0
 
 
ѕак гол€ма реклама му направихте на този клоун!
0
 
 
пе*ал недъгав. Ѕългарин съм, толкова мога, обиждам и псувам.
+1
 
 
≈дини€т реве, други€т сере...айде да ви н€ма и двамата радетели*
+1
 
 
√ол€м рев ,ред сълзи ред сополи кво друго ново от “ити.
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ƒортмунд - Ѕайерн и още много мачове в родни€ ефир, вижте точната програма
ћениджърът на  обрата: »скат да издо€т кравата ƒжошуа, но ние им поставихме ултиматум
Ўеф на ÷— ј за Ѕодуров: “ой н€ма средно образование, направи такива глупости...
Ѕивш капитан на ƒунав с остра атака срещу д-р —имеонов: ѕрезидентче фенче!
√ришо отправи любопитно предизвикателство към последователите си
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: