Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
82 бона дал Кобрата за любовното гнездо
Автор: Екип Ruse24.bg 13:14 / 22.05.2020Коментари (0)1095
©
82 116 лева брои Кобрата за новото си любовно гнездо. В него Пулев е съсобственик с последната си изгора Розали Петрова. Срещу платените пари Кобрата и гаджето му се сдобиват с етаж от къща, постройката, обособена за магазин, както и половината двор, чиято площ е над 160 квадратни метра. Имотът на Кобрата и сочената за негова любовница се намира в центъра на София и има доста занемарен вид, показа проверка на "България Днес" в Имотния регистър.

Екип на вестника посети мястото, където боксьорът се гушка с 30-годишната мадама.

Къщата е на два етажа. На горния се намира любовното гнездо на Пулев и Розали. Постройката е доста стара. Строена е през 50-те години на миналия век. На външните стени е сложена изолация. Завесите на прозорците са дръпнати, за да не се вижда какво се случва в стаите. На терасата е поставена сателитна чиния.

Кобрата и Розали Петрова явно са доста дискретни при срещите си в къщурката, ако въобще ходят там. Никой от останалите живеещи не ги е засичал. На долния етаж на къщата живеят роднини на продавачите на имота - Борислав и Павлинка Нечеви. Дълги години имотът се обитава от голямо семейство. Родът Нечеви живее над 40 години в постройката.

След няколко позвънявания по всички звънци възрастна жена се показва на двора. Дамата се представя като Йорданка Нечева. Питаме я дали знае кой е собственик на етажа над нейния. И виждала ли е някой да идва в имота.

"Никой не живее тук освен мен и мъжът ми. Преди много години Иван Нечев (б.а. - баща на продавачите Борислав и Павлина) продаде имота. Оттогава никой не го обитава. Поне не съм виждала някой да идва. Нямам никаква връзка с Борислав и Павлина. От години не си говорим. След като баща им продаде имота, не съм ги виждала", обясни възрастната жена пред вестника.

От няколко месеца Пулев и изгората му Розали се опитват да продадат имота. Любовницата на претендента за световната титла по бокс се изявява като успешен брокер на недвижими имоти.

Пулев и Петрова купуват парцела през декември. През февруари фирмата на Розали пуска обява за заменка на имота, видя "България Днес". За етажа, двора и магазина те търсят друг имот, независимо за какво е предназначен. В обявата Розали пише, че е възможно доплащане от тяхна страна.

Според слуховете Кобрата и красавицата имат връзка повече от 4 години. Запознават се случайно. Първата крачка прави топбоксьорът. Той набързо успява да впечатли 30-годишната бизнес дама.

Розали е от София. Завършва Първа частна английска гимназия в столицата. Висшето си образование получава в Софийския университет. Почти след завършването си Петрова става собственик на фирма за недвижими имоти. Розали е почитател на бокса. От фейсбука на обявената за любовница на Кобрата става ясно, че тя е фен на бъдещия противник на Пулев - Антъни Джошуа.

И докато доскорошната половинка на боксьора Андреа го обвинява във всевъзможни грехове, Розали пусна на стената си във Фейсбук вдъхновено послание за мъжа до себе си.

"Знаете ли, има едни такива мъже, дето всички твърдят, че ги няма. Никой не ги познава, но някак за тях всеки е чувал. Едни такива мъже, на чиито кости сякаш са издълбани чест и достойнство. Подлост в тях не съществува. Нито безчестие. Нито двуличие или пък коварство. Той е до теб! Не крачка напред. Нито пък крачка назад. Точно до теб. Рамо до друго рамо. Прави те по-смела! По-дръзка! По-жива. Знаеш, че и да паднеш, има кой да те хване. Изпълва сърцето ти с кураж. Измръзнал, теб ще завие първо с одеялото", обяснява се в любов на Кобрата Петрова.

Розали е една от жените, за които Андреа научава, че Кобрата й кръшка. В края на миналата седмица певицата публично обвини боксьора в системни изневери. Блондинката всячески се опитва да научи имената на жените, имали афера с Кобрата, докато той е с нея. Досега певицата публично е разкрила, че знае за връзката на Кобрата само с Розали. Ала е категорична, че има и други.

Откакто се раздели с Кобрата, Андреа не спира да залива мрежата с провокативни снимки и видеа. Пред целия свят певицата се разголва и пали мъжките фантазии. Прави впечатления, че изпълнителката вече е започнала битка с килограмите.

"За две седмици свалих 10 килограма. Направих го със здравословно хранене и правилните тренировки", казва Андреа, която по цял ден прекарва с най-добрата си приятелка Моника Валериева.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Олиото стигна цената на зехтина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: