Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Фики обмисля интересен ход, след като спечели "Капките"
Автор: Екип Ruse24.bg 12:33 / 25.05.2020Коментари (0)832
©
Фики като Дженифър Лопез в предаването
Осмият сезон на "Като две капки вода" се оказа исторически не само защото за първи път се проведе без публика, а един от финалистите (Димитър Маринов) отстъпи мястото си на следващия в класирането. Той се превърна в повод да спрат всички войни, които години наред се водеха в шоубизнеса. Обединител на звездите в "Пайнер" стана победителят в шоуто – Фики Стораро.

В лекия бранш за първи път виждат подобно обединение на сили и подкрепа, каквото предизвика участието на Фики в "Капките". На финала на шоуто всичките му колеги се втурнали да му звънят и да му пожелават успех, като в същото време са призовавали феновете си да гласуват за младия Стораро.

"И други звезди в попфолка са били на финала на "Капките", но никой досега не е предизвиквал подобен фурор. Нито Азис, нито Деси Слава, нито Константин успяха да го постигнат", коментираха пред "Уикенд" близки на Фики. Те са свидетели как последните дни преди финалния лайв този понеделник телефонът на звездата е прегрял от обаждания. Звънял му дори считаният доскоро за заклет негов враг Галин, с когото от години ги дели спор кой от двамата е по-голямата звезда в "Пайнер". Сега обачи певецът от Добрич забравил конкуренцията и пожелал успех на сина на Тони Стораро, като в същото време мобилизирал феновете си да го подкрепят с есемеси на финала.

"Това е истинско чудо! Галин с години не е обелвал и дума на Фики, отказваше даже да го поздравява, а сега се втурна да му помага да спечели!", не могат да се начудят хората от обкръжението на Стораро.

Посред нощ в неделя срещу понеделник в кампанията му се е включил и певецът на Слави Трифонов – Борис Солтарийски. В социалните мрежи той започнал да пуска клипове в подкрепа на Фики, увличайки в това и колегите си от "Ку-ку Бенд". Стораро – баща и син, бяха едни от първите гости в предаванията на телевизията на Слави – 7/8 ТВ. С жеста си на подкрепа хората на Трифонов им върнаха услугата.

Кампанията на Фики е сложила край на още една война в родния шоубизнес – тази между Криско и Тита от една страна и Гери-Никол от друга. Тройката се обединила за първи път от години с единствената цел да лобира в подкрепа на младия си колега. "При толкова много фенове сред звездите едва ли някой се чуди защо Фики спечели", смеят се в средите на шоубизнеса. От години се знае, че той и баща му се стараят да поддържат добри отношения с всичките си колеги. Сега това се обръща в тяхна полза.

Говори се, че участието в "Капките" дава нов старт на кариерата на младия Стораро, която бе позамряла след сватбата му. Публична тайна е, че участията на звездата бяха драстично намалели, тъй като младите му фенки се поотдръпнаха, откакто се задоми и стана баща. Сега обаче този проблем се счита за решен. Певецът бавно, но сигурно се е устремил към смяна на своята аудитория, планирайки да се насочи към по-улегнала публика. За целта обаче ще е нужно да наблегне и да друг тип музика. На финала на шоуто той намекна, че е готов да се пробва със стилове, различни от обичайното му поле на изява – попфолка.

По-рано, в интервю за "Уикенд" музикантът призна, че е готов дори да опита силите си в областта на рокмузиката. По-вероятно е обаче да се насочи към стила на любимите си Стиви Уондър и Лайънъл Ричи, с имитацията на които направи фурор в "Капките". Първият беше неговият образ първата вечер на шоуто, а с имитация на втория спечели състезанието. Как ще се отнесе към тези идеи шефът му в "Пайнер" Митко Димитров? Ако носят пари, със сигурност ще бъдат одобрени, пише "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: