Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Глоба за Маги Халваджиян и "Капките"?
Автор: Екип Ruse24.bg 12:35 / 27.05.2020Коментари (26)990
©
Червената депутатка Нона Йотова издейства глоба на продуцента Маги Халваджиян след завръщането на публиката в последните две предавания на "Като две капки вода". Миналият петък по време на парламентарния контрол червената депутатка зададе въпрос на здравния министър Кирил Ананиев и обърна внимание на това, че според нея в шоуто за имитации не са спазени мерките на властите за борба с COVID-19, тъй като в студиото имало хора без маски, а някои зрители не спазвали нужната дистанция от поне метър и половина помежду си.

"В деня, в който излезе Вашата заповед за провеждането на музикални и театрални представления с ограничението това да става само на открито, при разстояние помежду им и до 30 % публика, в ефира на национална телевизия бе излъчено предаването "Като две капки вода". В закрита зала, с публика. Очевидно имаше гости без маски и изглеждаше, че изискваното разстояние не е спазено", докладна Йотова. Отговорът на министър Ананиев бе, че здравните власти не са имали възможност да гледат всичко по телевизията и благодари на Йотова за сигнала. "Въпреки създадената организация, се видя, че не може да се разчита на указаните мерки и личната отговорност на зрителите, особено в едно емоционално изживяване. При внимателно проследяване на записите на предаването се вижда, че на места имаше нарушение на допустимата физическа дистанция. При огледа на публиката се констатира, че имаше единични случаи на посетители без поставени маски. Във връзка с горното, в рамките на законовите правомощия Столичната регионална здравна инспекция ще издаде наказателно постановление за организаторите на предаването и индивидуални административни актове за отделни физически лица, които са нарушили заповедта на министъра на здравеопазването", обеща Ананиев.

Пи арът на Капките Ани Халваджиян обясни защо Йотова не харесва шоуто: "Мисля, че госпожата депутат ни се сърди, откак благодарение на "Капките" стана ясно, че не може да пее. Но не сме виновни ние, в този формат се пее на живо.. Затова пък сега е в парламента, представителка на столетницата.. Дотук предимно правеше селфита. И те не й се удават особено. По-скоро са в графата скеъри, отколкото секси. Но ето, може би най-сетне Нона намери призванието си - ще подава сигнали от високата трибуна. Това вече категорично оправдава заплатата й", написа Халваджиян.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ее ще си плати тока тоя месец с глобата!Браво!
0
 
 
Дааа. Добър отговор. Само че, вашето предаване показа как русата Златка може да пее, а тя, горката не може. Чудя се защо ви беше да я правите звездата на капките?
0
 
 
Браво на Маги много го харесвам прави страхотни шоута
0
 
 
По този начин напомни за себе си.Някой сеща ли се за нейна песен? ! ?
0
 
 
Тк бесхе в това схоу.Видк се,цхе е слаба актриса и просто Бог не и дал глас.
0
 
 
Не съм от никоя партия но тази е права,този циракаджия преди време в същото това предаване се обесняваше колко е бесен,че не се спазват правилата и законите в България. Абе смешнико ти сега защо не ги спазваш А ,паричките нали. Бастун арменски ,трябва глобата да му е солена .
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: