Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (1) | ¬чера (3)
 рай ѕловдив: –адев с мощна атака срещу правителството, подигра се с иде€та за държавни бензиностанции
јвтор: ¬асил ƒинев 12:34 / 27.05.2020 оментари (75)229
© Plovdiv24.bg
ѕрезидентът на Ѕългари€ днес е на посещение в —адово, предаде репортер на Plovdiv24.bg. “ам той за пореден път не спести критиките си към правителството. ≈то какво каза –умен –адев:

" ризата с  овид-19 изведе на преден план въпроса за хранителната безопасност. Ѕългарите не тр€бва да разчитат на внос за сво€та прехрана, за да не ставаме заложник на бъдещи кризи. «ем€та ни е благодатна, можем да произвеждаме много по-добри продукти от вносните. “ова е гол€мата поука от тази криза.

ќтдавна призовах да има управл€ем план с €сни критерии, по който да излизаме от кризата. “ова случи ли се според вас? ¬ие чухте ли какви са критериите за разхлабване на мерките? ¬л€зохме с хаос в извънредното положение и излизаме с още по-гол€м хаос.

Ќашата данъчна политика не е справедлива, защото задълбочава бедността и ни отдалечава от европейск舆модел. Ќатоварваме данъчно бедните, а облекчаваме най-богатите, което е противно на модела в ≈вропейски€ съюз. “р€бва по-справедлив подход.

јвантюра е иде€та за създаване на държавна петролна компани€. ƒържавата не се справ€ с картелите в областта на горивата и сега ще играе двойна рол€ - хем конкурент, хем регулатор. ўе се нале€т огромни публични ресурси и тр€бва да покажат откъде ще се вземат и къде другаде ще натовар€т джоба на българите.

јко ще правим бензиностанции, както†се стро€т магистрали, по-добре да не го правим. ¬место да направим 100 бензиностанции, нека направим във всеки областен град център за дигитални технологии и иновации".
ќще по темата: общо новини по темата: 3040
08.07.2020
08.07.2020
08.07.2020
08.07.2020
08.07.2020
08.07.2020
предишна страница [ 1/507 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+4
 
 
» €вно не ходи по магазините, пълно е с български хранителни стоки от всичко, за който желае. Ќо хората ход€т и ще му се сме€т на твърдението.  аквато и стока да искаш да си купиш, има българска, с изключение сигурно на цитрусови плодове.
+2
 
 
Ќ€ма ли да му изтече мандата, че гласувах за него , а той нищо не направи. ƒобре, че идват избори, че му се вид€ лицето.
+1
 
 
» какво й е на иде€та на държавните бензиностанции. ¬ много богати държави цели петролни компании са държавни или държавата има акции в частни компании, това е най-доходни€ бизнес в днешно време. “ова е едно супер решение, и повече да стават по-добре. ўе има една печеливша държавна компани€.  акво по-добро от това.
-4
 
 
–адев го е заболел к..рац за вас ...дебили!рЯШЙ
+2
 
 
ќтишъл е фъстъчки да си вземе и малко да поплюе правителството че ще хване мухъл без да се проветри. рЯШВ
+2
 
 
пълен срам за летците е то€ чамадан червен
+3
 
 
Ќа приказки е ћЌќ√ќ добър. ато го вид€ в действие тогава може да му пов€рвам...или не?
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
Ўефовете на ƒунав могат да се възползват от тази информаци€
—обственикът на Ѕотев (ѕд) заразен с COVID-19, в болница е
ясни са номинациите в анкетата "‘утболист на футболистите"
ƒунав стигна до реми във ¬раца, битката за оцел€ване продължава
«ащо –ома се срина след първата половина на сезона в —ери€ ј?
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: