Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Огромни финансови успехи за една зодия днес
Автор: Екип Ruse24.bg 14:01 / 02.07.2020Коментари (0)1056
©
Дневен хороскоп за 02.07, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очаква ви главоломен успех, ако не се провалите сами. Работата няма да ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Начинания ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях сами, въпреки ретроградния Меркурий. Намеренията ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Не забравяйте, че колкото и да сте уморени вечерта сте обещали да бъдете с брачния или интимния си партньор и да отидете на ресторант или парти. След като се приберете се отдайте на незабравими сексуални мигове. 

ТЕЛЕЦ

Не проявявайте излишна активност на работното място и не инвестирайте. Бъдете сдържани. Преценявайте добре контактите си, ако няма как да отложите приема на хора. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма,  днес планирайте подходящия ден за след 12 юли, заради все още продължаващото ретроградно движение на Меркурий. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването може да е за дълго. Не очаквайте взаимност в интимните отношения. Сексът няма да е желан от любимия. Не търсете сексуални партньори извън дома си. 

БЛИЗНАЦИ

Изживявате неочаквано труден ден, а и Меркурий е ретрограден и ви налага забрани. Новите идеи и действията ви за подобряване на материалното ви положение няма да ви донесат очакваните резултати. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Не се изкушавайте да инвестирате, само защото ви е трудно да откажете на ваши приятели. Ще претърпите загуби. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните в романтична връзка. Семейните жени да не изневеряват. Да се отдадат на сексуални наслади, а несемейните да преценят дали са сигурни в чувствата си.

РАК

Очаквайте положителни промени, дори и при ретроградния Меркурий. Ще ви помогнат да се справите с изостаналите задачи. Признанието и успехът са ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Денят е идеален за осъществяване на предварително планираните делови пътувания и разговори. Не създавайте предпоставка за скандал с любимия, заради нежеланието ви да отидете на ресторант, а след това да се усамотите в дома си. Създайте си добро настроение у дома, с романтична вечеря за двама, а след това не пропускайте сексуалните наслади. 

ЛЪВ

Стабилизирайте професионалните си постижения. Успехът е с вас. Разрешете сериозните делови проблеми, които ви подтискат и депресират в продължение на няколко дни. Споделете новите си идеи. Смело приемайте предизвикателствата на Съдбата, дори и ако ви се струват рисковани, но не поставяйте ново начало заради ретроградния Меркурий. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. 

ДЕВА 

Няма да липсват трудности на работното ви място, защото сте прекалено самоуверени. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможности ви за изява. Прекаленото вглеждане в недостатъците на хората ви вреди. Всички бизнесмени, които са решили че е време да направят нови инвестиции, могат в този ден да обмислят на спокойствие всички възможни плюсове и минуси. Искате да живеете в хармония със себе си и с чувствата си, но се страхувате, че любимите ви не ги споделят. Вечерта не се надявайте на сексуални удоволствия, заради собствената си неувереност и липсата на желание за интимност. 

ВЕЗНИ

Денят ви обещава само и единствено материални успехи, постигнати с ваши труд, но не се надявайте на незаслужено повишение на заплатата, особено при продължаващото ретроградно движение на Меркурий. Следобед се очертават разправии с колегите ви. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще ви навредят. Вечерта подарете времето си на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Стабилизирайте отношенията си у дома. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желани и от двама ви сексуални изживявания. 

СКОРПИОН

От сутринта сте без настроение, не ви се работи и сте изнервени, защото сте си легнали късно. Въпреки умората е добре да се справите със служебните си задачи, дори и при влиянието на ретроградния Меркурий. Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. Не налагайте мнението и идеите си. Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако не сте семейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените могат да обявят годежа си, а семейните да се отдадат на незабравими сексуални удоволствия, дори и ако са уморени. 

СТРЕЛЕЦ

Днешният ден ви позволява да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Не рискувайте с импровизации и не отлагайте подписването на договорите, които сте подготвили. Планираните разговори са неуспешни заради ретроградното движение на Меркурий. По-добре ги отложете. Разсеяни сте. Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не ви съветвам да водите разговори с любимия си и да изяснявате отношенията си. Няма да постигнете успех. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимния ви партньор изобщо не е настроен за това. 

КОЗИРОГ

Поставете внимателно и добре обмислено начало на нови задачи. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да ви забавят и да ви отдалечат от успеха, който очаквате да пожънете. На всяка цена обмислете направените ви делови предложения. Изберете тези от тях, които са перспективни и печеливши. Неприятностите са свързани с раздяла заради изневяра. Пазете се от клюки и интриги, създаващи допълнителни проблеми. Пазете се от сексуална връзка породена от физическо привличане, защото ако сте семейни ще доведе до раздяла. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си. Не ги предавайте, ако ви помолят за помощ, за да не  ви лишат от своята подкрепа. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще ви поведат към нови успехи. Интимният ви партньор е щастлив, защото намира именно във вас сигурността на чувствата и се освобождава от грижите и проблемите. Вечерта ще изживеете жадуваното щастие, на което дори и не се надявахте и незабравими сексуални мигове. 

РИБИ

Обогатете се с нова, полезна за дейността ви информация. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с вашата работа. Поднесете новите идеи и планове на колегите си, ако сте на работното си място. Ще бъдат възприети без никаква съпротива. Може и да получите подкрепата им за тяхната реализация. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимите си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни - не изневерявайте.

Още по темата: общо новини по темата: 883
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/148 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: