Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Чуйте цялата безпрецедентна реч на премиера Бойко Борисов!
Автор: Екип Ruse24.bg 21:09 / 10.07.2020Коментари (21)906
©
Вижте само как звучи - финансовите министри на държавите-членки на еврозоната! Не на мутрите, не на мафията, а на най-белите страни в света. Това заяви премиерът Бойко Борисов на брифинг в МС по повод влизането ни в чакалнята на еврозоната. "Голямо благодаря на Кристин Лагард за това, което направи и заместниците й", каза премиерът. Едно време ме попитаха кой ми е най-големия приоритет - механизмът, Шенген или еврозоната. Казах еврозонатам, защото, когато си член на банковия съюз, където са всичките бели държави и банковата ни система е под мониторинг, никой повече не може да каже: "Теглих кешове и ги разнасях напред-назад", добави той.

"Повече никой няма да може да прави финансови измами. Няма страшно и за банките, защото всички ще трябва да работят според правилата. Ние посоката я знаехме и вече сме там", каза Борисов. "Същевременно не се радвам, криво ми е! На тази дата с нашия президент трябваше да сме заедно. Това е нещо за десетилетия напред. Само след няколко месеца, по-малко от година ще има избори. Нито аз ще съм, нито той. Или каквото каже народът - това ще бъде. Но днес трябваше да сме заедно, защото цяла Европа гърми, че сме влезли в еврозоната", уточни той. "Вместо това ние цял ден се мъчим да покажем кой кого и колко мрази. Нали пише: "Съединението прави силата". Сега, вместо да се прегърнат, да играят хоро, ръченица, каквото искат - с маски... Ние цял ден отбиваме атаките на нашите българи, които по всякакъв начин искаха да попречат на това, което е хубаво за народа", каза Борисов.

"Имам и бас с колегата Веско Дремджиев, който не вярваше, че България ще стигне до тук. Но стана - надявам се да ми се обади и да ме поздрави", добави той. "Хората се радват за нас, а ние не се радваме. Плашим с протести. Ето, отвън има ли хора?! Вместо да работят, ще ги изкарваме всяка вечер. Посланиците какви доклади пишат?! Стабилна държава, елате да инвестирате в България, не не пишат така. Има избори, народът ще ни подреди пак, бил съм опозиция и управляващ. Дори да си опозиция ще е доста по-хубаво. 

Ще изляза да им кажа две думи, но не се радвам истински за един безспорен успех, защото не сме заедно. Разделена държава. Изправена пред граждански протести, на етнически протести, това не е моята държава, която искам да видя - просперираща, силна, единна, яка държава. И ако аз съм причината - ходил съм си два пъти, просперитета на държавата е важен. Считате ли, че да си премиер е много приятно днес?! Това ли е животът, който искаме, ние, политиците - да се плашим всеки ден със затвор", попита Бойко Борисов.

Още по темата: общо новини по темата: 11859
15.03.2024 »
15.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
предишна страница [ 1/1977 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бойко,брой пачките и се тупай в гърдите колко си велик и хич да не ти пука,че си прост. ..
+1
 
 
Как да се радваме като има толкова болни теми в държавата! Сам видя, че над 80 % от хората протестираха заради простотията на Гешев, не заради Радев. И това ти е грешката и ще те събори! Гешев е олицетворение на мутрите в България. Репресии в огромни количества, но не за всички. Няма закони еднакви. Не подкрепям престъпника Божков, но си призна за корупция с Горанов, а Гешев какво направи??? А с Вас също?? Не падне ли, не спре ли тая избирателна атака на прокуратура.. Няма как ние обикновенните хора да търпим. Лошото е, че не виждаме никой от всички 240 или други партии да могат да водят държавата. Пази боже и нас и България!
+1
 
 
Борисов си бе мутра и сега е същия.Иска обединение с кого Тиква.Хората са по улиците А ти докара рейсове от провинцията с платени боклуци.
-2
 
 
БРАВО БОЙКО БРАВО БОРИСОВ,СМАЧКАИ ТЕЗЙ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ.СМАЧКАЙ ИДИОТА РУМЕН РАДЕВ.ВЪН,ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ ПАРЦАЛИ.Р.РАДЕВ Е ГЛУПАК
+2
 
 
Идиот проклет! Изчезвай, измамник долен!
0
 
 
Тея всичките под мен обичат вибратора ББ-Банкя :))) Хак да ви е нещастни тролчета.
0
 
 
Не благодаря... ното мога да го гледам,ното да го слушам.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: