Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Ето кога пускат Емили Тротинетката от затвора
Автор: Екип Ruse24.bg 09:01 / 03.05.2023Коментари (0)343
©
"Емили излиза от ареста в първите дни на юни!", каза преди всички за "България Днес" бившият културист и участник във "Фермата" Тихомир-Мелиса Рангелов, който е най-близкият приятел на Емили Тротинетката. Тя, заедно с други двама "инфлуенсъри" - Чеченеца и Тошо Куката, бяха задържани след гавра с момче със специални потребности и още са в ареста.

Тихомир се шегува, че е най-подходящо неговото любимо блонди да бъде освободено на 1 юни, Деня на детето.

"Защото Емили е като дете", поясни Рангелов.

"По закон срокът на задържане в следствен арест, където в момента е Емили, е 2 месеца. Никой не може да я остави зад решетките след неговото изтичане", каза още ексатлетът.

Тихомир-Мелиса сподели, че двамата с другата най-близка приятелка на Емили - 30-годишната софиянка Елизабет, са на седмото небе от щастие. Припомняме, че бившият културист, Тротинетката и Елизабет заживяха под един покрив като "любовна триада" в обща квартира в столичния квартал "Стрелбище". Преди две седмици обаче Тихомир и Бети, както я наричат приятелите, се преместиха във Варна, в апартамент на бащата на ексатлета, тъй като хазаинът на софийската им квартира искал да продаде жилището.

"Ще отидем да си я приберем и идва при нас във Варна", обещават Тихомир и Елизабет.

"Емили сега се чувства много по-добре, след като разбра, че й остава само един месец в ареста. Друго е човек да знае нещо със сигурност, а не да тъне в неведение. Преди това тя беше много депресирана, ревеше, но като разбра хубавата новина, живна", разказва бившият културист.

Той сподели още, че последния път, когато се чули по телефона с Тротинетката, тя поискала да й занесат моливи, защото старите, с които рисувала досега в килията, се изхабили, а не й дали да внесе острилка.

"Искаше да й занесем карти, щяла да играе със съкилийниците си", допълни Тихомир-Мелиса Рангелов.

По думите му наблюдаващият прокурор по делото не е допуснал иска за съдебно-психиатрична експертиза на Емили. "Вероятно е било преценено, че тя трябва да си изтърпи пълния срок на наказанието в ареста", обяснява ексатлетът.

Не беше лошо, преди да се оплакват, участниците в гнусния клип да се замислят какво правят и до какво може да доведе това.

Колкото до същинското дело, Тихомир очаква то да започне не по-рано от септември заради лятната ваканция на магистратите. "Делото ще се проточи, няма да завърши по-рано от една година", смята най-близкият приятел на скандалната русокоска от Плевен.

Перспективите според него били обнадеждаващи за Тротинетката. "Служебната защитничка на Емили ще настоява за по-лека мярка - подписка. Според прокурора максималната присъда, която може да получи, е една година затвор. Като приспаднем двата месеца в следствения арест, тя ще бъде в най-лошия случай не повече от 10 месеца зад решетките", обобщава той, предава "България днес".

"Ние ще се борим и срещу такова решение на съда. Когато тръгне делото, адвокатката на Емили ще подаде иск за съдебно-психиатрична експертиза, за взимане под внимание на нейния ТЕЛК, в който е вписана психиатрична диагноза", подчерта Тихомир.

Бившият културист разкри, че Петко Чеченеца щял да вдигне ръка за споразумение в съдебната зала.

"Чеченеца обаче има прясна присъда за грабеж от 2019 г. Ако на него му се размине, едва ли няма да се размине и на Емили, която е с чисто съдебно минало. И може би най-тежка присъда ще получи Тошо Куката", допуска Рангелов.

Още по темата: общо новини по темата: 65
29.11.2023 »
17.10.2023 »
22.07.2023 »
20.07.2023 »
20.07.2023 »
19.07.2023 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Влизането на България в Шенген
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Енергийна криза
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: