Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Хакер се изгаври жестоко с Емилия, тя се жали на ГДБОП
Автор: Екип Ruse24.bg 11:20 / 06.08.2019Коментари (0)658
©
Хакер се изгаври жестоко с Емилия! Недобросъвестен маниак превзе профила на фолкаджийката в Инстаграм и пусна снимки от зората на кариерата й, включително и такива без грим. Най-подлият удар са няколко фотоса на бившия враг на блондинката - колежката й Анелия, с която спореха за сърцето на бизнесмена Коко Динев. На един от кадрите от официалната страница на Емилия е публикувана снимка на Анелия с Коко и щерка им Ивон, видя "България Днес".

Атаката се случва в неделя вечерта. Повечето от феновете са потресени от гаврата и веднага схващат, че страницата е превзета. "Да не би някой да е хакнал профила", вайкат се почитателите на гласовитата чалгаджийка. Те са категорични, че Емилия не би си пуснала сама подобни кадри, при положение че сега е щастлива с предприемача Жорж Башур. Феновете смятат, че едва ли певицата от Гълъбово ще иска да се връща към миналото, когато се взе с хазартния бос след раздялата му с Анелия и му роди две деца.

Някои от колегите на ангелогласната изпълнителка клъвнаха на въдицата с ретро снимките. Сред харесалите постовете се забелязва името на певеца Крум. На ВИП-овете въобще не им направило впечатление, че дори информацията за звездата е променена и при данните, че е певица, е написано, че е "Клаудия Шифърт". Емилия е една от най-влиятелните родни знаменитости в Инстаграм със 195 хиляди последователи. Колежките й редовно ползват страниците си, за да взимат пари от реклама на различни продукти.

Когато видяла какво се случва с профила, Емилия и екипът й изпаднали в шок, но бързо се светнали как да си възвърнат достъпа до страницата. Влезли през имейлите, през които е регистриран профилът, и сменили паролите. Така изхвърлили хакера и успели да изтрият гнусните публикации, разкриха запознати пред вестника. За случилото се е подадена жалба в отдел "Компютърни престъпления" на ГДБОП, потвърдиха близки до певицата.

Заради започналото разследване те отказаха подробности около хакерската атака. Изтъкнаха обаче, че бързо са взели мерки и най-важното е, че сега пак контролират страницата. По думите им другите знаменитости, които губят профилите си в последно време, действат неадекватно и затова стават жертва на недоброжелатели.

"Това е лична нападка", смятала Емилия предвид характера на публикуваните фотоси. Сред кадрите има такива, на която тя е без грим и се пита "Хубава ли съм". Хакерът промотира снимки от фотосесии на Анелия и ДесиСлава.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: