Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Ива Дойчинова: Трябва да сме верни на почтеността си, каквото и да правим в ефир
Автор: Живко Кръстев 16:42 / 01.03.2024Коментари (0)1313
©
Вече една година празнуваме живота и човека в Радио "Фокус“. През първата година на предаването успяхме да срещнем слушателите с изключително вдъхновяващи хора, които продължават да показват, че има позитивни неща за споделяне в страната ни. Това каза водещият на предаването "Човекът на фокус“ на Радио "Фокус“ Живко Кръстев.

"Без визията на програмния директор Ива Дойчинова нямаше как да се случи всичко това, което се случва. И мисля, че за една година определено успяваме да вървим по пътя и да израстваме, и всеки да става по-добър. Имаме толкова общи теми и смятам, че всеки един от колегите допринася със своята гледна точка, която колкото общи неща имаме, толкова и различен понякога светоглед, което е богатството на "Фокус",“ подчерта той.

По повод първия рожден ден на предаването журналистът и водещ на предаването "Един неделен ден по шосето“ на Радио "Фокус“ Або също сподели радостта си от работата с екипа през изминалата една година, за новите и старите приятелства, за достигнатите високите летви и неочакваните предизвикателства. "Страхотно е да се работи в такъв екип. Мисля, че успяваме не само да се забавляваме, но да го правим по един професионален начин и да доставяме професионално и качествено съдържание на нашите слушатели. Това е едно невероятно приключение и се радвам, че продължава,“ сподели още Або.  

Водещата на предаването "Жените на фокус“ Надя Брайт сподели, че изминалата годна е била изпълнена с множество ценни срещи с различни хора с богата палитра от занимания и поглед над живота, както и с всякакви истории, чиято искреност и автентичност кара слушателите да се свързват и потапят емоционално в тях. "Все по-доволни излизат гостите на предаването от студиото, което за мен е страхотно признание и много се радвам,“ отбеляза още тя.

Хари Агопян и Жоро Иванов, част от предаването "Денят на фокус“, също се присъединиха към празничния ден и споделиха, че времето през тази една година е изминало изключително бързо заради наситеното и активно общуване с различни интересни хора. Хари Агопян уточни, че първият рожден ден е паметен за прохождащите, току-що навършили годинка предавания на Радио "Фокус“, а Жоро Иванов я допълни, с това, че "ние прохождаме цяла година, но проговорихме още първия ден“.  

"Много е трудно е да се сработиш с човек, с който не се познаваш, трудно е и отнема години. Ние сме само на една година и сме заедно в ефир от една година вече, и виждам колко лесно се сработихме с Жоро. И мисля, че за това ни помогна неговата креативност с моята злокобна устичка, мисля, че си паснахме много добре. Получава ни се,“ подчерта Хари Агопян, а Жоро Иванов допълни, че "най-хубавото, което може да се случи с нашата работа, е да образуваме доверие между нас, и между нас и слушателите. И точно в това се състои тайната на доброто предаване“.

Програмният директор на Радио "Фокус“ Ива Дойчинова сподели, че стартът на предаванията на обновения "Фокус“ е бил замислен за доста по-късна дата от март, но всички са били готови и така е решила 1 март да бъде началото на всичко. "Това, което ме радва година по-късно, е, че всички вие, водещите на радиото, много заживяхте в тази любов, тази страст. Не всеки може да плува добре в радио, но този, който обича микрофона, и микрофона го обича, се случва някаква магия, която е супер доживотна и много плътно те носи, това огромно удоволствие, наречено радио ефир. И всички вече усещат тази радост – да можеш да избираш хората, с които да си говориш, да подбираш темите, да осъзнаваш, че това е една голяма сила и влияние и трябва да си отговорен. Изобщо е огромно щастие радио ефира,“ сподели тя.

По думите й изграждането на един радио ефир е процес, в който хората израстват, намират своето място, своя стил, своя начин на водене и интервюиране на гостите. "И това развитие ще продължава и трябва да сме верни на почтеността си каквото и да правим в ефир. Преди една година искахме Радио "Фокус“ да бъде по-слушаемо, по-артистично, по-магнетично, така че хем да хващаме актуалните и важни неща за хората, хем да е магнетично за слушане, и все повече се приближаваме до тази цел,“ категорична е тя.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Бум на коклюш в България
България и Войната в Украйна
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: