Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Каква е идеалната разлика във възрастта между мъжа и жената в една връзка?
Автор: Екип Ruse24.bg 09:56 / 07.10.2019Коментари (0)643
©
Любовта може да пламне между всякакви хора, без значение каква е разликата във възрастта им или какъв точно е социалният им статус. Дали обаче подобен съюз би бил щастлив или е по-добре просто е да се насладите на момента и да потърсите по-подходящ партньор?

Как ще се развият отношенията ви, ако има разлика във вашата възраст и тази на половинката ви? На тези въпроси ще отговорим в следващите редове. Ще ви споделим и каква е идеалната разлика във възрастта между мъжа и жената.

Хармонията в една връзка преди всичко разбира се зависи от емоционалната зрялост на партньорите и способността им за постигане на консенсус. Определени статистически данни разкриват няколко неща.

Смята се, че най-силните брачни съюзи се създават, ако съпругът е с две до пет години по-голям от съпругата си. В този случай умственото развитие на партньорите е приблизително същото. Мъжът вече е в състояние да застане начело на семейството. Той ще предпазва половинката си и същевременно няма да указва прекалено силен натиск.

Ако обаче партньорите са възрастни и са преминали тридесетгодишна възраст, то тогава е възможен силен брачен съюз и между хора, които са си връстници.

Двойка, може да бъде щастлива и ако една жена е малко по-възрастна от съпруга си, защото на такава възраст (над 30) един мъж си е самодостатъчен. За представителките на нежния пол, които са преминали тази възрастова граница, по-младите мъже се струват по-привлекателни и интересни.

Има все повече бракове, при които съпругът е доста по-възрастен от своята избраница. Обществото вече става все по-толерантно към такива двойки. Доказано е, че дамите запазват свежестта и привлекателността си много по-дълго при подобен съюз.

Има и бракове, при които мъжът е доста по-млад от любимата си. Млад партньор прилича със свежест и наивност.

Жените все пак предпочитат съюзи с по-възрастни и мъдри мъже именно заради тяхната зрялост и опит в решаването на проблеми. Младата жена се чувства много по-защитена, отколкото с мъж на нейната възраст или по-млад.

Слабата страна на неравностойните бракове е, че младият партньор все още има нужда от забавения и партита, а по-възрастният иска спокойствие и тишина. Кавгите могат да възникнат заради различните житейски цели, възгледи и интереси, съобщава "Блиц".

Ако мъжът е много по-възрастен от своята съпруга, винаги има нотка на съмнение за мотивите на дамата и това се пренася в отношенията им в даден етап от връзката.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: