Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Лили Иванова съкрушена от лоша новина за близък за нея човек
Автор: Екип Ruse24.bg 14:49 / 25.05.2023Коментари (0)562
©
Лили Иванова била много разстроена от лошите новини за здравето на своята бивша икономка Мария, издават хора от близкото обкръжение на певицата. 72-годишната помощничка наскоро бе приета в столична болница за изследвания. Оказало се, че любимката на примата има сериозни проблеми с десния бъбрек, който бил запушен. Според белите престилки се налагало бъбрекът да бъде отстранен. Мария ще се оперира до дни, въпреки че много се притеснявала за къщата си в софийското село Яна и за дъщеря си, страдаща от тежко заболяване.

Естрадната легенда отишла на свиждане на бившата си домашна помощница, докато била на изследвания. В столичната болница, където била хоспитализирана Мария, настанала суматоха при появата на певицата, разбра "България Днес". Поп иконата влязла при ексикономката си, наметната с бяла престилка и с калцуни. Лили се осведомила от какво има нужда Мария и заръчала на шофьора си незабавно да й го занесе.

След грандиозния успех на бутиковия й концерт в Народния театър в края на миналата седмица изпълнителката на "Ветрове" планирала заслужен отдих. За съжаление, тревогата за нейната ексикономка развалила плановете на звездата за пълен релакс. Лили обещала, че ще подпомогне с каквото е необходимо Мария, която се отзовавала начаса, когато Лили имала нужда.

По думите на Мария не минавало седмица, без двете да се чуят по телефона, за да си "сверят часовниците". Певицата редовно отрупва с подаръци с повод и просто така бившата си домашна помощница. За последно Лили подарила луксозно легло за малкия Васко, новото куче на бившата си домашна помощница.

По думите на бивш БГ министър примата била "много добър човек" и през годините подпомагала родния си Кубрат. Включвала се и в много благотворителни каузи, но не искала да парадира, защото следвала максимата: "Направи добро, пък го хвърли в морето". Сега Лили отново ще покаже тази страна от характера си, като окаже помощ на своята любима, макар и вече бивша, икономка.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: