Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
От "Българско лято" начертаха схема на зависимости на новите властимащи
Автор: Екип Ruse24.bg 11:45 / 24.07.2021Коментари (6)580
©
Схема на зависимости на новите властимащи начертаха от "Българско лято“. Партията на укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков публикува подробен анализ кой според тях дърпа конците.

Анализът е подписан от Иван Иванов от Плевен и го публикуваме без редакторска намеса и коментар:

 "За трети пореден път гражданите на България предприеха едни и същи действия, очаквайки различен резултат. Отново гласувахме за месии без да се интересуваме от това какви хора стоят зад тях и какви идеи имат. За пореден път махаме едни нарциси, за да сложим на тяхно място други подобни?

Но да видим кого всъщност подкрепихме на 11.07.2021 г.

Ще започна с най-голямото според множеството Зло, а именно ГЕРБ и "Безсмъртния“ Бойко Борисов, на чийто гръб всички останали черпеха предизборни дивиденти. Въпреки че Бойко Рашков успя да намали купуването на гласове от ГЕРБ, те се представиха повече от добре и за съжаление на повечето от нас си остават фактор в българската политика.  Харесва ни или не – те доказаха, че все още има стотици хиляди, които следват Б.Б. Новите неща тук са две:

-Няма я вече Цвета Караянчева (ПКП);

-ГЕРБ ще могат да си играят на опозиция и да печелят от това, както по времето на Орешарски;

-Най-големите печеливши от анти-ГЕРБ говоренето очаквано се оказаха ИТН.

Късата ни памет бе достатъчна, за да предпочетем тази нова партия и нейния мним лидер Слави Трифонов, въпреки че самият той допреди няколко години беше един от най-големите фенове на Б.Б. и дори си направи публично харакири през ноември 2018 г. в ефира на бТВ като вдигна рейтинга на Бойко в онова вече забравено предаване.

През цялата кампания малкото говорители от партията на Слави пропагандираха, че ще са носители на "новия морал“ и на "другото“ (каквото и да значи то), въпреки че в новоучредената партия ИТН се вляха всички нагаждачи, минали и управлявали в различни други партии през миналите години. Освен омразата към ГЕРБ, говорителите на Слави пропагандираха и за изпълнението на референдума и точките в него, като най-важната от тях бе за мажоритарният вот. Странно и напълно нелогично да говориш в последните пет години за мажоритарност, а да наредиш в повечето области водачи и хора, които нямат нищо общо с местата, от които са издигнати. И всичко това, докато всичките ти сценаристи и приближени водят не по една, а по две листи точно както правят всички останали партии? За хората, които са имали близък допир до тази партия отдавна е ясно, че тя е всичко друго, но не и Демократична, че редовите членове в нея нямат думата и че всичко се спуска отгоре надолу - без да се обсъжда. След протежетата на Царя през 2001 г. и събираните по магистрали и канавки Цецки, Искри и ПКП-та, гласувайки за Слави, всички ние потретихме една и съща грешка, а именно да гласуваме за напълно непознати хора, които ни бяха предложени от "поредния спасител“?

Втората алтернатива, която дърпа гласове от омразата си към ГЕРБ е Демократична България. Тези американофили са много тачени от младото поколение, основно заради това, че подкрепят европейските ценности, но малко хора от подкрепящите ги са наясно с това, че ядрото на коалицията Да, България, ДСБ и Зелените е изпълнено от стари муцуни, които са в политиката от над 25 години като Атанас Атанасов, Найден Зеленогорски, Тома Белев и други. Не е за подценяване и фактът, че самият Христо Иванов влезе в българската политика на крилете на Бойко Борисов и неговата ГЕРБ, но това днес пак е забравено? Да твърдиш, че си "новатор“, че си различен, но да си обграден от Стари Муцуни, които са слугували на всички, включително и на Б.Б. е доста некоректно, но явно печелившо. Не по-малко забавно е, че евродепутатите на Да България са в една парламентарна група с тази на ГЕРБ в Европейския парламент. Реално погледнато коалицията на Христо Иванов и партията на Бойко Борисов са сестрински партии в Европа, но за пред очите на "слепите“ са врагове в България.

Третите помпащи рейтинг от Бойко Борисов са поредните "нови“ лица в българската политика – Мая Манолова, Татяна Дончева в едно с протежетата на Меглена Кунева и Царя, както и дългогодишният депутат откъде ли не – Румен Йончев. Те се обединиха под гръмкото име "Изправи се! Мутри вън“, което вече премина в "Изправи се.Бг. Ние идваме“? Няма по-голям майтап от това Мая Манолова, която бе лансирана дълги години от мутрите в изгнание братя Галеви и която лично предложи Пеевски за шеф на ДАНС, да се явява като алтернатива на мутрите? Ами Румен Йончев, който ползваше Бареков, Ковачки, Каракачанов и кой ли още не, който купуваше гласовете си във всяка кампания, той ли ще бори мутрите? Жалко е за Хаджигенов и Бабикян, които сами се вкараха в това обкръжение, защото само за тях може да се каже, че са се борили с някого за нещо…

Това са "БОРЦИТЕ“ срещу "злото“, които до един са били част от същото това "зло“ в различни периоди на неговото съществуване, но които днес се обявяват за неговата алтернатива?

Какво обаче ни очаква?

Поредното безпринципно обединение "в името на България“ от хора, които не се понасят, чиито симпатизанти се презират изначално и които под шапката на американското посолство и Ахмед Доган ще ни оправят бъднините.

Очаква ни още от европейското двуличие, още американски "уроци по демокрация“, които всъщност са пряка намеса във вътрешно политическите процеси на България, очаква ни задкулисието на Доган да си продължи, но вече директно през партията на Слави, очаква ни правителство наредено от трети държави, което да обслужва трети интереси, очаква ни още разделение и разбира се още много ШОУ…

Хубаво е поне веднъж да си припомним, че Бойко Борисов и Ахмед Доган чрез Делян Пеевски държаха юздите на България в продължение на 15 години. Същите тези крадяха милиарди от нашите пари, смазваха бизнеси и хора точно пред очите на Американските и Европейските "борци за демокрация и свобода“… Не забравяйте, че Бойко и Доган бяха толерирани точно от тези съюзи, както и че това няма да се промени и сега, защото нито на Европа, нито на Америка им е нужна силна и обединена България…

Ще продължаваме да затъваме в собствената си глупост, докато гласуваме без да влагаме никаква емоция, докато Доган ни разделя и владее, докато вярваме в месии и пророци…

Честит ни 46 Парламент, честито ни излитане в космоса, честито ни влизане, като 52 Щат в Америка, честит ни нов цирк с малко нови актьори с нови номера…“

Още по темата: общо новини по темата: 2611
11.10.2022 »
08.06.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/436 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
е жалкото е че народа НЕ гласува за БЪЛГАРСКО ЛЯТО и да върнат на БЯЛ КОН Божков в България а гласувалите за ЧАЛГАРИТЕ ще съжаляват и дано НИКОГА вече не правят тази грешка да гласуват за тези ТЪПАЦИ
0
 
 
A ти по кое време богатя бе изрод ? С кой беше ортак в Lafka да ти пробутват талончетата за търкане. Що не ги пласираше ,чрез тотализатора ,а чрез Пеевската Лафка. Я кажи ,като УЖ ходеше да снасяш пари на Горанов ,що тогава не се бори с корупцията и не обяви ,че подкупваш съзнателно !?
0
 
 
Е, какво ново? Та то това са ни кукловодите от повече от 25 години!
-2
 
 
Безплатна реклама на новите властимащи - за повечето българи е плюс, ако зад властимащите стоят големи сили.
0
 
 
Допреди 4 месеца вместо всички партии на тази схема бяха единствено Герб. Тогава никой не я публикуваше? Шиши Доган и САЩ от десетилетия дърпат конците в държавата ни!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Президентски избори в Русия
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: