Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
От bTV официално обявиха големи промени!
Автор: Екип Ruse24.bg 17:43 / 07.09.2021Коментари (0)828
©
Новият телевизионен сезон за "Тази събота и неделя“ започва на 11 септември по bTV с нови за предаването лица и обновена структура. Водещ на съботното издание ще бъде авторитетният политически журналист Жени Марчева, а на неделното – топ разследващият репортер и водещ по актуални теми Мария Цънцарова. Всяка от тях ще представя своя индивидуален, авторски и задълбочен прочит на горещите теми и събития от седмицата, чрез разговори с водещи политически фигури и ексклузивни гости, както и чрез журналистически анализи и експертни коментари от целия спектър на обществено-политическия живот.

Водещи на всички културни и лайфстайл сегменти в "Тази събота и неделя“ ще бъдат Диана Любенова – в събота, и Петя Дикова – в неделя. Знаковото лице на светската ТВ журналистика у нас Петя Дикова се завръща на екран след второто си майчинство, за да представя всяка неделна сутрин вълнуващи интервюта, емоционални човешки истории и срещи със световни творци. Обичаната водеща на "Тази събота и неделя“ Диана Любенова ще продължи да радва зрителите с ексклузивни интервюта с холивудски знаменитости, срещи с любими артисти и вдъхновяващи истории в съботната сутрин.

"Тази събота и неделя“ се утвърди в сутрешния уикенд ефир с политематичното си съдържание, но най-голям е интересът към политическите и социалните теми и историите от света на културата и знаменитостите. Този сезон, чрез новата структура, поставяме още по-голям фокус върху най-важното и любопитното за зрителите. Разчитаме на индивидуалния почерк на четири знакови лица на bTV с доказан авторитет и постижения в отразяването на темите, приоритетни за предаването“, коментира Антон Хекимян, директор "Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV Media Group.

Освен с нови водещи, на 11 септември, в 8:00 "Тази събота и неделя“ ще постави начало на сезон, обогатен с още нови рубрики за здраве, спорт, мода и пътешествия. Уикендът в ефира на bTV ще продължи със завръщането на живо и на COOLt с водещата Натали Трифонова.

По-късно в съботния ден редакцията на bTV Новините ще предложи на зрителите специално предаване "20 години от атентатите на 11 септември“ с водещ Иван Георгиев. В неделя, на 12 септември, от 17:00 на екран с ексклузивно съдържание се завръща обзорното актуално предаване "120 минути“ с водещ Светослав Иванов. Веднага след централната емисия на bTV Новините в неделната вечер ще стартира и новия сезон на bTV Репортерите с филм на журналиста Мария Ванкова.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: