Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Парични спорове разделиха Рачков и Зуека
Автор: Екип Ruse24.bg 14:02 / 31.12.2019Коментари (0)882
©
"Ден година храни“ е любимата поговорка на звездите покрай празниците. По традиция всички певци и артисти завишават хонорарите си за новогодишната нощ. И тази година първото място държи Васил Найденов, който се е навил да пее срещу 50 хиляди лева.

Куриозното обаче е, че Кеца ще бъде подгряваща звезда на чалга фурията Галена. Участието му е в семейната кръчма на фолкизпълнителката във Велико Търново, която преди години вдигна мъжът ѝ Галин. Според сценария Кеца щял да излезе в часовете преди полунощ, за да подгрее публиката от 500 души, която щяла да се събере край масите, а същинският купон щяла да води Галена.

По не по-различен начин стоят нещата и за българската Бони Тейлър – Тони Димитрова. За ЧНГ тя ще прибере 15 хиляди лева, но ще трябва да преживее унижението да излезе на сцената преди кралицата на фолка – Глория. Двете дами ще мерят гласове на родна за Тони територия – в един от грандхотелите в Бургас, а според запознати Гло щяла да прибере с 5 хилядарки повече от естрадната си колежка.

Без работа в новогодишната нощ ще бъде примата Лили Иванова. Тя не успяла да се договори с нито един кмет или собственик на заведение, защото искала в сметката ѝ да влязат 100 хиляди лева за новогодишна сценична изява. Освен това Лили не се чувствала във форма да забавлява публиката за ЧНГ, тъй като само преди 3 седмици изнесе 3 последователни концерта в зала 1 на НДК, които я довели до крайно изтощение.

Вечната Амбър щяла да се наслаждава на почивка чак до следващото лято, когато отново планирала национално турне. През това време можело единствено да се отзове на покани за частни партита и милионерски сватби, но не и за официални концертни изяви по площади и пиано барове.

За пръв път от много години на работа на 31 декември ще бъде друга нейна колежка – ветеранката Мими Иванова. 72-годишната звезда поела участие в заведение в "Люлин“, но афишите с лика ѝ не предизвикали очаквания интерес и кувертите все още не били разпродадени. Поне на Мими няма да ѝ се налага да дели сцената с други колеги от лекия жанр. Такава ще бъде новогодишната изява и на Орлин Горанов, който ще се раздава в най-скъпия хотел във Велинград.

Там обаче аплодисментите на гостите среброкосият певец ще трябва да си подели с турбофолк доайена Тони Стораро и колежката му Десислава. И двамата щели да вземат поне с по 5 хилядарки повече от Горанов, който обявил тарифа от 10 бона.

Парични спорове за първи път успяха да разделят и най-обичаното тв дуо – Рачков и Зуека. Тъй като двамата комици не могли да се споразумеят как да разделят хонорара, решили да захлебват поотделно. Така Васил Василев ще бъде водещ на шоуто в един от големите хотели в Банско, а вместо с Рачков ще си партнира с бившата вокалистка на Слави Трифонов, която бе позорно изритана от него преди 3 години – Цветелина Грахич, пише "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 30
04.12.2020 »
06.01.2020 »
03.01.2020 »
03.01.2020 »
02.01.2020 »
01.01.2020 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: