Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Посрещаме големите български празници в приказен СПА Хотел край Пловдив
Автор: Екип Ruse24.bg 09:29 / 28.08.2019Коментари (0)577
Септември е такъв месец, че те кара да се чувстваш горд през цялото време. Първо със Съединението на Княжество България с Източна Румелия на 6-ти Септември, а след това с Обявяването на независимостта на България на 22-ри Септември. Едни светли празници свързани с идеала за най-възвишеното – Свободата! Именно националните празници са моментите, в които чувстваме принадлежност, усещаме нашето и любов към корените на рода. Става ни мило, топло, дори носталгично. Искаме да споделим тези емоции с най-близките си, да се веселим, да ги почетем и отпразнуваме.

Парк и СПА Хотел Марково е откроен като носител на българското. Място, което почита историята и именно по повод националните празници ни предлага специални промоционални пакети. Комплексът почита природата ни, подкрепя развитието на младите ни таланти и затова в специални, а и не само, поводи обича да Ви напомня колко важни сте. А през есента промо пакетите на комплекса са повече от привлекателни и достъпни. За едно невероятно изживяване на 6-ти и 7-ми септември комплексът предлага настаняване за две или три нощувки, с включени закуски и вечери на блок маса, безплатен детски кът с аниматори за доброто настроение на вашите деца, ползването на СПА център, който включва вътрешен басейн с температура на водата 31°C, басейн с хидромасажни функции с топлина на водата 36 °C, парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона и студена стая.

Освен ползването на вътрешния басейн, за разлика от други хотели в Пловдив, ще имате възможността да се насладите и на последните топли дни край външния басейн, който омайва с панорамна гледка към града на седемте тепета. Както знаем плуването спомага за по-добра функция на сърцето, заздравява мускулите и подобрява гъвкавостта.

Изненадите за празника се допълват от развлекателна музикална програма и томбола с награди, една от които е впечатляваща разходка из Европейската столица на културата за 2019-та – Пловдив. И то не каква да е разходка, а разходка с поръчковия модел лимузина - CHRYSLER 300C. Впечатлихте ли се? Има и още! На 6-ти Септември от ресторант Belle Vue ще имате възможността да наблюдавате заря, подготвена от Европейската столица на културата специално за Съединението на България и празника на Пловдив, която ще може да наблюдавате от приказната панорамна гледка на ресторант Belle Vue.

Това не е всичко, защото Парк и СПА Хотел Марково Ви кани да прекарате и Обявяването на независимостта на България заедно. Като комплимент към гостите си, екипът на хотела предлага промоционален пакет за настаняване за две или три нощувки. В цената са включени закуски и вечери на блок маса със специално подбрани продукти, безплатен детски кът с аниматор и свободно ползване на СПА център. В него ще може да се погрижите, както за здравето на духа, така и на тялото си.

За още по-добро настроение по време на празничната вечеря в ресторант Belle Vue ще се погрижи музикален съпровод. Късметът ще се усмихне на много от Вас в забавна томбола с награди. Печелившите ще имат възможността да се насладят на панорамна разходка из Европейската столица на културата с поръчковия модел лимузина - CHRYSLER 300C.

Побързайте да направите своята резервация сега, за да се възползвате от отстъпките при ранни записвания и да си подарите едни незабравими празници. В Парк и СПА Хотел Марково ще се насладите не само на лукс, но и на нови добри запознанства, природа и чист въздух.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: