Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Повдигнаха обвинение на Станишев
Автор: Екип Ruse24.bg 13:40 / 14.07.2010Коментари (7)1838
© Ruse24.bg
Прокуратурата повдигна обвинение на бившия премиер Сергей Станишев. Днес той се яви в националното следствие с адвокатите си. На излизане експремиерът съобщи, че му е повдигнато обвинение, но без да уточнява по кой текст от наказателния закон.

Станишев коментира, че никога не се е съмнявал, че това ще се случи. По думите му това е политическа поръчка и се цели да се отвлече вниманието на обществото. На Станишев не е наложена никаква мярка за неотклонение.

От прокуратурата уточниха, че е обвинен за загубването на седем доклада. Става въпрос за три документа от ДАНС, два от МВР, един от министъра на отбраната и един от НАТО. Всички те представляват държавна тайна, установили две експертизи.

Документите са били връчени на Станишев срещу подпис, а според прокуратурата престъплението е извършено в периода от 4 ноември 2005 г. до 10 септември 2009 г. Обвинението предлага експремиерът да бъде освободен от наказателна отговорност и глобен.

Източник: bTV

Още по темата: общо новини по темата: 10
06.07.2011 »
11.05.2011 »
09.05.2011 »
08.06.2010 »
01.04.2010 »
11.03.2010 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е,сега изясни ли ви се,че коминистите никога няма да бъдат съдени и реално да влязат в затвора,докато в действие в БГ е тази Конституция и респективно-тоя,червения Съд?!Без лустрационен закон по примерът на останалите бивши соц.държави и прилагането му,е невъзможен нормален живот на гражданско общество в условията на Партокрацията в момента,която си се самовъзпроизвежда регулярно,а ние,народа - сме само статисти,които узаконяват краденето и липсата на морал и социална държава в нашата Абсурдна Родина. Ако народа не се опомни и не излезе на улицата за да вземе свободата и демокрацията в свои ръце - все така ще е,а и по-лошо ще става.Еврейско-ционисткия световен ред е в ход и ние сме неговите роби и жертви,а благата са за една върхушка от алчни и лицемерни нехранимайковци с деградиирало съзнание и безкрайна алчност. Хора,мислете...! Бъдещето ви,както и това на вашите деца - е във вашите ръце!Заради децата ви поне си струва да опитате да променим статуквото! Кураж!И ...успех!
+2
 
 
А сега кажете как да повярва обществото, че прокуратурата работи???!!! Ако някой простосмъртен загуби 7 толкова важни доклада,ще лежи в затвора до живот.А на Станишко-глобичка, к'во му плащаш ......
+3
 
 
Сергей Дмитриевич, Вие не успяхте да създадете семейство и деца, а президента и генералите около него ви връчиха управлението на цяла държава, знаейки че дори не сте бил в казарма, роден сте в Украйна, а на всичкото отгоре баща ви е осъждан (лека му пръст на човека), брат ви е замесен в скандални заменки на земи в територии на Натура 2000 и ви ползваха за маша да си правят енергийните шлемове от които се точат милиарди български и европари за да се облагодетелстват червени олигарси, с парите после да купуват половината България.....Отклонявали били вниманието? - ами когато и да ви осъдят - все е късно и все ще има други неотложни въпроси за решаване, но вие трябва да си получите заслуженото - щом сте престъпили закона! Президента, от който нищо не зависи и е една парадна личност, вместо да ходи да се бърка в енергийни проекти и да прави голям шлем да си трае докато му мине мандата и след това да се оттегли и да пише мемоари, след което да си изживее старините на някое райско кътче (където няма защитени животински видове архари ит.н. и няма ловни магазини за патрони) и да си харчи откраднатите милиони!
+6
 
 
Другаря Сергей Дмитриевич когато и да го осъдят - все ще е късно.....по-интересно ще ми е кога ще осъдят Масларова - тази тиха и мила труженичка на солициалистическа България, която пращаше милите ни пенсионери на море през декември, ходеше със рокли за по 10 000 лева при социално слабите, а пачки по стотачки идваха в куфарчета с подател семеен приятел от Стара Загора? А когато обикновен военен загуби секретни материали направо го пращат в пангото (макар и вече се съмнявам да имаме тайна която да си е останала такава, и да знам че украинеца не е ходил в казарма), а какво стана със заменките кон за кокошка - този Юруков и този Валери Цветанов няма ли да ги окошарят и тях? Как така опоскаха държавата бивши и настоящи комунисти и един не влезе дори за ден в пангото - как така само глоба? Да ги съберат всички - Масларова, Р.Овч. (дето не бил подписал договора за г**а, бил заместника му, а заместника му вика - аз го подписах, ама не го прочетох - Р.Овч. ми каза да го подпиша), Р. Петков и да си направят ритуално харакири за кеф на всички българи от всички краища на страната и от всички поколения
+10
 
 
Как така докладите представляват държавна тайна, а ще му налагат само глоба и ще го освобождават от наказателна отговорност?! Да го съдят за държавна измяна! Нищо от това което се е случило не е случайно. Тези документи не са "покрити" по погрешка, нали така?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Лято 2024
Евроизбори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Застреляха Алексей Петров
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: