Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Първа версия за убийството от снощи! Коя е простреляната?
Автор: Екип Ruse24.bg 09:03 / 11.10.2019Коментари (0)728
©
От пресцентъра на МВР уточниха, че 46-годишна жена е открита мъртва в автомобил, паркиран пред блок в столичния квартал "Младост“.

Сигналът е подаден на тел 112 в 20,47 часа от мъж, с когото живеела на съпружески начала. На мястото на инцидента е започнал оглед. Действията по разследването продължават.

По неофициална информация починалата жена се казва Станка Марангозова, пише дир.бг.

През 2011 година тя бе задържана при акция на ДАНС по разследване за измами и пране на пари. Марангозова бе пусната под домашен арест, а две години по-късно се барикадира в мезонет в столичния кв. "Витоша" и отказа да допусне частния съдебен изпълнител, който трябваше да въведе в имота новите собственици. Апартаментът бе продаден на публичен търг след неплатени две ипотеки.

Месец, след като е изгонена от мезонета, Станка Марангозова се появява в телевизионно предаване и обявява, че е била измамена от Иво, сина на бившата социална министърка Емилия Масларова. Имената и на двамата се свързват с различни сделки.

Твърди се, че след сделка с Иво Масларов си е теглил куршума приятелят на водещата Диана Найденова - Борис Йорданов. Това е станало след продажба на апартамент на Йорданов.

Сред жертвите на Станка Марангозова е и известният бизнесмен Румен Николов – Пашата, който накрая се отказа да си търси парите. Освен него, тя е оплела в мрежите си и други видни представители на групировките като бургаския наркобос Митьо Очите, Маргините и други известни в България играчи. Според разследването на ДАНС общата сума на щетите, нанесени от Станка, възлизали на около 28 милиона лева. 

Марангозова демонстрирала широки познания по отношение на борсовите игри. Разправяла, че преди известно време работела като борсов агент в голяма фирма с международна дейност, но напуснала и решила да действа като солов играч. Явно, красноречието й било изключително голямо, защото успяла да омае някои от най-хитрите и безмилостни бизнесмени у нас. Подмамени от обещанията й за големи облаги и бърза печалба, те и доверили крупни суми, които да пусне в обръщение.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Земетресения в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: