Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Славена Вътова ще е жури в едно от най-обичаните предавания
Автор: Екип Ruse24.bg 16:30 / 03.07.2019Коментари (0)1649
©
Мис България 2006 г. Славена Вътова ще влезе в амплоато на жури в есенния сезон на "България търси талант“ по bTV. Изящната дама с афинитет към спорта и кулинарията ще поощрява и анализира претендентите за голямата награда от 50 000 лева спрямо впечатляващите умения, които те ще представят на сцената на шоуто. "Много съм развълнувана, защото това е предизвикателство, което започвам с огромно желание и осъзната отговорност. Защото знаем, че ни предстои да се срещнем с хора, които имат разнородни таланти, пъстра палитра от дарби", сподели тя в "Тази сутрин".

"Талантът не е просто дарба, а дарба, върху която много си работил, концентрирал си усилията си и времето си върху нея“, коментира Славена Вътова. Тя обеща, че няма да бъде най-строгият член на журито, а ще се стреми да открива красотата във всеки един талант.  "Трябва да има въображение, желание и да видим, че е положен труд. Аз ще търся хора, които са целенасочени, вложили са постоянство и характер в това да превърнат заложбите си в своя професия и начин на живот", допълни тя. "Много съм заредена, че ще се срещна с такива хора и ще дам всичко от себе си да бъда обективна в оценката си към тях.“

Славена подчерта, че е сигурна, че и за даровитите състезатели шоуто ще бъде страхотно преживяване, защото ще почувстват позитивната и топла атмосфера, създадена от невероятния екип. Майката на две деца сподели пред зрителите на bTV, че развива талантите на момичетата си под формата на игра, в която участва цялото семейство, за да усещат те любов, свобода и да се превърнат в уверени в себе си хора.

Славена Вътова е българска манекенка, Мис България 2006 и телевизионна водеща. Родена е на 12 април 1989 г. в Шумен. Средното си образование завършва в Частна английска гимназия "Уилям Шекспир“, а преди това е учила в Математическата гимназия в родния си град. Започва да следва Египтология в Нов български университет, но след първата година се премества на дистанционно обучение по Икономика. През 2005 г. Славена печели конкурса "Мис Черно море“, а година по-късно през 2006 г. е избрана за "Мис България“. Тренирала е четири години лека атлетика и три години тенис на маса. Владее свободно английски и испански. През юли 2012 г. Славена печели световния конкурс за красота "Мис Туризъм Интерконтинентал“, който се провежда в Санто Доминго. Там е избрана и за културен посланик и най-добър модел. Водила е телевизионното предаване "Спорт ТОТО“ по bTV,  както и спортно предаване по БНТ. Майка е на две момичета.

Още по темата: общо новини по темата: 1143
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: