Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Слави Трифонов: Кирил Петков ми каза, че е по-добър човек от мен, още тогава разбрах, че не е много в ред
Автор: Екип Ruse24.bg 08:53 / 15.10.2022Коментари (6)484
© 7/8
Кирил и Асен ги докарахме ние. Това посочи шоуменът Слави Трифонов в появата си за трета поредна вечер по своята телевизия, отговаряйки на въпроси на Тошко Йорданов. Този коментар обаче остана недоизказан, тъй като бе в края на разговора.

Ето какво разказа Трифонов в него:

"Кирил Петков ми каза в един от разговорите, че е по-добър човек от мен. Това много ме шокира! Кой човек би казал на друг, че е по-добър човек от него? Защо би му го казал? И как изчисляваме кой човек е по-добър?", посочи той, цитиран от "24 часа"."Аз правя добри неща. Сигурно правя и лоши. Всеки човек има и добро, и лошо в себе си. Но пак се чудя как можеш да кажеш, че един човек е по-добър от друг. Той (б.р. визира Кирил Петков) не е много в ред! За да кажеш нещо подобно, трябва да не си много в ред! Чудя се на каква база го изчисли? Как разбра? Знаеш ли кой съм аз, познаваш ли ме? Знаеш ли какво съм правил? Знаеш ли какъв човек съм въобще? Аз не те познавам също и никога не бих казал нещо подобно. Още тогава разбрах, че не е много в ред. Познавам много хора. И съм виждал лоши хора, които правят добри неща. И съм виждал много добри хора, които правят много лоши неща", добави Слави Трифонов.

"Така че тия хора са малко странни. Ние попаднахме в политиката и в медиите, съчетавайки се с такива хора, които се мислят за повече от другите. Има такива българи, Но за да живеем в общност, трябва много внимателно да ползваме тези изрази. И много внимателно трябва да се разделяме едни от други. Разделяйки се по различни причини - да речем, че едни са по-добри, другите са по-лоши - в крайна сметка как ще живеем заедно?", каза още тв водещият.

"Бяхме само аз и той. Както и по телефона бяхме само аз и той. Тук могат да се извадят много изводи за лъжата и истината", обясни Трифонов.

"Аз последно гледах Кирил Петков при Мария Цънцарова. Той и тогава намеси моето име в дебата преди изборите. Заяви, че съм му се обадил по телефона и съм му казал нещо за моя милиард. Лъжата е част от нашия живот. Когато ти си обект на лъжа, е много странно как да се защитиш или как да кажеш – това не е вярно. Изобщо доверието е това, което може да те спаси. Ако изобщо хората ти вярват, че ти не си човек, който би могъл да го каже. В моя случай, понеже много хора не ме харесват, те с удоволствие чуват лоши неща за мен и си казват: "Да, това е така!". Без въобще да има доказателства, без да има каквато и да е фактология! И виж колко е лесно да излъжеш. И това много се използва в политиката", обясни лидерът на ИТН, които останаха извън парламента при последните проведени избори през октомври тази година.

"В политиката, когато си лъжец, си много печен политик. Суверенът е прав винаги, но може би има хора и общности, които не искат да им се казва истината. Може би защото истината много често е грозна, ръбата, болезнена. Времето разкрива истината и рано или късно тя пробива. Лъжата е колос на глинени крака. И затова човек, който ви лъже, независимо дали е в личен план или носи отговорност за вас, в крайна сметка вие ще претърпите крах много грозно. Ще страдате грозно, ако приемете лъжата за факт и й повярвате. Защото ще разберете, че истината не е такава. Проблемът е, че разликата между мен и останалите коалиционни партньори беше, че нямат никакъв проблем. Даже напротив, те разбират, че това е част от играта, и еквилибрират с нея (б.р. лъжата) много добре. Защо трябва да се превърна или да се правя на нещо, което не съм? Аз не мога, не се чувствам комфортно - да се лъжем, да се гледаме в очите. Подаваш си оставката и после все едно не си си подал оставката. Всички тези хора са по този начин. Докато аз смятам, че като си подадеш оставката, си я подал", коментира Слави.

Кирил и Асен ги докарахме ние, завърши той в петъчната си поява.

Още по темата: общо новини по темата: 652
22.02.2023 »
26.01.2023 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
предишна страница [ 1/109 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.10.2022 г.
+1
 
 
слави ти се подигра с българските избиратели.Нямаш право да обсъждаш Петков и Василев по простата причина, че ти си умствено изостанал.Суверенът реши и те наказа никога повече да не се упражняваш на гърба на българите.Ти си вече в историята с твойте така наречени "комици".
Aнонимен
на 15.10.2022 г.
0
 
 
Големи смешници сте.Хората все по малко ви слушат и вярват...
Aнонимен
на 15.10.2022 г.
0
 
 
Този уж щеше да изчегъртва корупцията на ГЕРБ. но забрави за това и започна заедно с тях да гласува,и само с Кирил и Асен се занимава. Абсолютно същия нарцис, като пожарникаря, не може да преживее, че предяде избирателите си и те го зачертнаха.
0
 
 
Шефа седи, а отстреща неговия подчинен му 'задава въпроси' :)
+2
 
 
Ми прав е бил. Не благодарение на него ходихме 100 пъти на избори и от 2 години нямаме държава.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: