Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Слави Трифонов: Вие, Кириле, дадохте списък от десетина човека, всичките свързани с ГЕРБ, на президента
Автор: Георги Кирилов 18:54 / 30.03.2024Коментари (0)1353
©
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов излезе с позиция във фейсбук относно стартиралата днес процедура по назначаването на служебния кабинет с връчването на папката за съставянето му на Димитър Главчев, който бе посочен за служебен министър-председател.

Слави Трифонов се обърна към съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и заяви, че именно заради ПП-ДБ се е стигнало до тази ситуация днес. 

Трифонов заяви, че е готов да съди отново Кирил Петков заради твърденията му за това как е било свалено правителството на четворната коалиция през 2022 година. И добави, че съпредседателят на ПП-ДБ разпространявал лъжи. 

Целият пост: 

Гледах обедните новини по БНТ. В тях дадоха репортаж от някакво събрание на “Продължаваме промяната". На живо. И точно в този момент говореше Кирил Петков, който каза следното, цитирам дословно: “Имахме едни т.нар тогава, пак партньори от ИТН, които бяха заложени там, като взрив. Когато стане страшно да може да натиснат спусъка и цялото нещо да се взриви."

Мразя да репликирам Кирил Петков, но повече от Кирил Петков мразя лъжата. И понеже Кирил Петков непрекъснато лъже, в мен от време на време се пробужда желанието да кажа, всъщност, каква е истината. И други желания се пробуждат в мен, но аз се контролирам, гледам да се държа възпитано и по правилата.

Та, кой бутна правителството на Кирил Петков. Аз, бе! Аз, Кириле. Аз го бутнах! Извинявай, аз те бутнах, за да паднеш. Никой не ме е заложил, аз сам взех това решение и не съжалявам, че го направих. Напротив, като гледам какво направихте после, колко лъжи и каква некадърност показвате, сега от позицията на времето смятам, че постъпих абсолютно правилно. Така че, това, което говориш на вашето събрание е поредната лъжа, която изричаш!

Само искам да ти припомня, Кириле, че за лъжите, които изричаше, че аз съм мафиот, те осъдих и съда ми присъди 50 000 лева. Така че, не е лошо да внимаваш какво говориш, когато е свързано с мен, защото пак ще те осъдя!

Нека ти припомня и още нещо, Кириле. Свалих ви от власт, заради предателството ти към българите в Северна Македония и заради вредната политика на Асен Василев. И времето показа, че съм прав. След предателството ти, изстъпленията върху моите сънародници, българите, които не са твои сънародници, станаха чудовищно нагли. А другарчето ти, Асен Василев, докара 30 % инфлация и увеличи държавния дълг с 20 милиарда.

И още нещо, Кириле. Сега ревете от служебния кабинет и обвинявате президента Радев, че е избрал шефа на Сметната палата, Димитър Главчев, за служебен премиер. Ами нали вие, Кириле, дадохте списък от десетина човека, всичките свързани с ГЕРБ на президента? Нали с гласовете на ППДБ, Димитър Главчев зае този пост преди няколко месеца? Защо сега ревеш? Като теглим една черта, излиза простия факт, че ти, Кириле, ти направи най-много през цялата история за Бойко Борисов. Ти не само го изпра, не само го върна във властта, но и промени конституцията така, че сега ГЕРБ да имат служебен кабинет.

Свалих ви веднъж преди година и половина. Свалих ви и втори път преди няколко дни като върнахме третия мандат. Ще ви бутам толкова пъти, колкото трябва и колкото мога, докато изчезнете напълно от обществения живот.

Затова можеш да почнеш да плачеш сега. Начало.

Още по темата: общо новини по темата: 382
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
предишна страница [ 1/64 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: