Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Слави Трифонов скочи на Цветанка Ризова
Автор: Екип Ruse24.bg 19:32 / 27.06.2023Коментари (2)347
©
Слави Трифонов остро разкритикува твърдения на водещата от предаването на bTV Цветанка Ризова. В пост във фейсбук той намекна, че някои от нейните твърдения, повторени четири пъти не отговаряли на истината. Ruse24.bg публикува мнението му без редакторска намеса:

Имам нещастието, от време на време, да гледам предаването “Лице в лице" с водещ Цветанка Ризова. Просто няма друго аналитично, политическо, ежедневно предаване. Та и днес така. Вторият гост на предаването беше Георги Харизанов и Цветанка Ризова, за пореден път цитира Бойко Борисов, който четири пъти казал, че първоначално бил договорил правителство между ГЕРБ-СДС, БСП и “Има такъв народ".

Четири пъти го бил казал Бойко Борисов, повтори тя. После го каза още веднъж и пред третия ѝ гост Милен Велчев. Добре де, а защо не цитира мен?

Аз три пъти казах, че Бойко Борисов лъже, не съм водил никакви преговори с ГЕРБ-СДС или с какъвто и да е техен представител. Имаше само учтиви разговори в Парламента, пред телевизионните камери, от страна на експертната група на “Има такъв народ" с парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

Тези разговори бяха пред очите на хората и на тях не беше договорено нищо, абсолютно нищо. За това казах три пъти, че Бойко Борисов лъже и си измисля, защото така му е изгодно.

Тогава защо Цветанка Ризова не ме цитира мен, а цитира Бойко Борисов? Я да се сетим. Или симпатизира на Бойко Борисов, или ѝ харесва по някаква причина да прави подобни внушения. Защо ли? Че аз от къде да знам. Знам само каква е истината в случая. Също така знам, че Цветанка Ризова не е важна. Важни са тези, които я гледат. А това от къде го знам ли? От личен опит.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А пък аз от личен опит знам, че ти можеше да направиш правителство, но кукловодите решиха друго! Ти предаде хората! Що не си държа микрофона и не си гледа телевизията, ами тръгна да правиш неща които не разбираш?
+1
 
 
Какво искаш ти от импотентни журналисти! Това е оная сган която си мисли, че има представа за нещата в света и как те би трябвало да са подредени!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
България и Войната в Украйна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: