Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Топастрологът Алена с доста плашеща прогноза за бъдещото 49-ото НС
Автор: Екип Ruse24.bg 15:11 / 11.04.2023Коментари (0)351
©
Преди да е родено, 49-ото НС вече е орисано на трудности заради своя пореден номер, неочаквани и непреодолими препятствия, свързани с управлението на държавата, неспособност за градивни начинания, емоция, замъгляваща разума. Политическата криза се затвърждава. Тази прогноза направи пред "Труд" астроложката Светлана Тилкова - Алена.

Съдбовният път на 49-ото НС е на глобални промени. За съжаление не мога да кажа, че има дори и повей на предпоставка да са положителни, след като Луната в звездната карта на деня е в Козирог, асцедентът на началото е в Близнаци, а Слънцето в Овен.

Сигурна съм, че планетите биха могли да ни изненадат и с по-неприятна конфигурация, но и тази е достатъчна за продължаване на политическата нестабилност в държавата.

Бях озадачена, че часът на свикване на 49-ото НС е различен от обичайния. Първо си помислих, че президента щади новите депутати, все пак смени се зимното с лятно време, сънливи са още милите ни народни избраници и затова дава началото с един час по-късно. После предположих, че 10 лятно е 9 ч астрономично време и президента си кара по него.

Когато направих звездната карта предположенията ми се оказаха несъстоятелни. Очевидно часът е нарочно търсен и ако не е препоръчан от астролог, е попадение като шестица от тотото в интерес на президента.

С малки изключения депутатите от всички партии първо да са щастливи от големите заплати, които ще получават, колкото и да е животът на 49-ото НС. Най-доволни са онези от народните представители, които са наясно, че ако не бяха избрани за депутати, щяха да са безработни. Стремежът към материални блага е водещ.

За държавата и политиката да му мислят лидерите на партии. Доколкото са способни.

Композитната звездна карта съгласно датата на създаването на Дунавска България и личната u година отново говори за отношения наситени с емоции, противопоставяне, до физическо насилие, за вреди, които партиите с умисъл ще си нанасят една на друга, вместо да работят в хармония и в обща полза за държавата и народа, съгласно комбинациите и аспектите на планетите.

За следващите избори за тази година, две са възможностите.

Първата: "В края на юни и началото на юли предстои кардинална промяна в живота на нашето общество... която може да бъде положителна или отрицателна в зависимост от основата, върху която се извършва.“ Ще откриете предупреждението ми за тази промяна в "Астрологичен хороскоп 2023“, годишната ми книга, която излезе от печат през октомври 2022 г. Тази промяна може да са нови предсрочни избори през юли, ако не бъде съставено правителство.

Втората: "Не съм оптимист, че съставянето на жизнеспособно редовно правителство ще е по силите на партиите в предстоящото 49-о НС. Затова съществува предпоставка с бодри очаквания, в късна есен с песен отново да вървим към изборните урни.“

Единственият печеливш в продължаващата политическа безпътица е президента Радев и кръгът, чието лице е той. Това сякаш е по-малкото зло, имайки предвид некадърността на харвардските "шарлатани“ както ги нарече президентът, да управляват държавата и отблъскващо противната сервилност на Борисов към чужди интереси по пътя към властта, която за него вече е минало, колкото и пъти ГЕРБ да печели избори.

Още по темата: общо новини по темата: 872
21.06.2023 »
10.06.2023 »
10.06.2023 »
08.06.2023 »
07.06.2023 »
07.06.2023 »
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: