Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Betano определи фаворитите за топ 3 през новия сезон в Първа лига на България
Автор: Екип Ruse24.bg 16:24 / 30.06.2022Коментари (0)543
©
Сезон 2022/23 в българското футболно първенство Първа лига започва след броени дни. На 8 юли е стартът на футболния шампионат, като шампионът Лудогорец ще бъде в действие още в първия ден, а сезонът се открива с мач между отборите на Ботев Пловдив и новака Хебър. На всички срещи в Betano букмейкър има голямо разнообразие от опции за залагане. Чуждестранният бетинг сайт, който се радва на голям успех у нас, е приготвил богата тама от дългосрочни пазари на Първа лига. Феновете на българския футбол може да залагате на шампион, отбори да завършат в топ 3, в топ 6, на последните 2 места или пък водещите тимове да завършат редовния сезон без загуба като домакини.

Изглежда според Betano много трудно някой отбор може да измести Лудогорец, Левски и ЦСКА от топ 3. На този дългосрочен пазар това са големите фаворити, като ставките са много ниски. Естествено, Лудогорец е с най-нисък коефициент - 1.01, като изглежда невъзможно отборът да не е в тройката, а и е фаворит отново да спечели титлата. Ставката за Левски да бъде в топ 3 в края на сезона е 1.28, докато за ЦСКА е 1.33. Отборите на Ботев Пловдив и ЦСКА 1948 следват в списъка на Бетано, но коефициентите за тях са много по-високи. За "канарчетата" е 3.15, докато за ЦСКА 1948 е 5.25. "Червените“ правят силна селекция това лято и ще бъдат водени от Любо Пенев, но въпреки това ще бъде голям подвиг, ако се преборят за позиция в топ 3.

Отборът на Левски не е завършвал в тройката от сезон 2018/19. Тогава "сините“ станаха трети, а пред тях бяха ЦСКА и Лудогорец. Очаква се подобна да бъде подредбата в Първа лига и през предстоящия сезон. Левски обаче е с по-големи шансове от ЦСКА да завърши на второто място според Betano. Букмейкърът дава леко предимство на "сините“, които направиха страхотен финал на сезон 2021/22. Левски под ръководството на Мъри Стоилов изглежда много силен отбор и ще се стреми да съкрати изоставането в последните години до Лудогорец. Селекцията отговаря на целите на "сините“ и като нищо при добър старт на сезон 2022/23 на "Герена“ да се заговори за шампионската титла. В Бетано има много атрактивен залог Левски да не загуби в редовния сезон на "Герена“. Коефициентът е 6.50 и феновете на "сините“ със сигурност ще изпробват тази страхотна опция.

За ЦСКА сезон 2022/23 ще бъде много важен. Естествено, очакванията са тимът от "Българска армия“ да бъде в топ 3. Но ЦСКА има за цел да спечели титлата и да сложи край на хегемонията на Лудогорец. Няколко седмици след идването на Саша Илич в Борисовата градина нещата не изглеждат много променени. ЦСКА не впечатли по време на предсезонната си подготовка, не се подсили и с много играчи, така че феновете на "армейците“ с право протестират и заявиха, че клубът продължава да се управлява аматьорски. Все пак ЦСКА има още време да се подобри и ще видим дали ще успее да финишира пред Лудогорец и Левски в Първа лига.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: