Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дакота Джонсън за "Мадам Уеб": Не е приятно да си част от нещо, което разкъсват на парчета
Автор: Екип Ruse24.bg 14:43 / 07.03.2024Коментари (0)1507
© AFP
Звездата на "Мадам Уеб" Дакота Джонсън разказа за преживяването си по време на снимките на филма, за който тя споделя, че "никога“ не би направила отново.

Говорейки пред Bustle наскоро, Джонсън сподели, че "не е изненадана“ от негативния прием на лентата.

"Толкова е трудно да направиш един филм, а в тези големи филми, които се снимат – дори започва да се случва с малките, което наистина ме плаши – решенията се вземат от комисии, а изкуството не се справя добре, когато е направено от комисия", сподели актрисата.

"Филмите се правят от режисьор и екип от творци около тях. Не можете да създавате изкуство на базата на числа и алгоритми. От много време насам чувствам, че публиката е изключително умна, а шефовете започнаха да вярват, че не е. Публиката винаги успява да надуши глупостите. Дори да започнат да правят филми с изкуствен интелект, хората няма да искат да ги гледат, по дяволите", ядосва се звездата.

Джонсън добави: "Все пак определено беше преживяване за мен да снимам този филм. Никога преди не бях правила нещо подобно. Вероятно никога повече няма да направя нещо подобно, защото аз нямам смисъл в този свят. И сега знам това."

"Но понякога в тази индустрия се присъединявате към нещо и то е едно, а след това, докато го правите, се превръща в съвсем друго нещо и си казвате: Чакай, какво? Но от това преживяване наистина научих много и, разбира се, не е приятно да си част от нещо, което разкъсват на парчета, но не мога да кажа, че не разбирам.“

Базиран на едноименния герой на Marvel Comics, "Мадам Уеб" представя Дакота Джонсън в главната роля като жена, която развива ясновидски способности. Редом до Джонсън участват Сидни Суини, Ема Робъртс и Адам Скот.

Филмът беше посрещнат с първоначална вълна от негативни отзиви след премиерата си в Лос Анджелис, като някои го определиха като "срамна бъркотия“.

Надеждите за франчайз, базиран на Madame Web, са силно намалели. Sony се надяваше да последва филма с поредица от спинофи, включващи героите, изиграни от Суини, Изабела Мърсед и Селесте О’Конър, но сега това изглежда много малко вероятно.

Джонсън наскоро каза, че е "абсолютно психотично" да играеш на снимачната площадка на "Мадам Уеб", тъй като за заснемането на филма се ползва голям обем CGI ефекти.

"Никога не бях правила филм, в който сте пред син екран и има фалшиви експлозии, някой виква "Експлозия!“ и вие се преструвате, че има взрив. Това за мен беше абсолютно психотично", каза тя.

"Помислих си: "Въобще не знам дали това ще се получи добре! Надявам се, че съм си свършила добре работата!" Но се доверих на Кларксън. Тя работи толкова упорито и не е откъсвала очи от този филм, откакто започнахме."

Още по темата: общо новини по темата: 5145
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
07.05.2024 »
предишна страница [ 1/858 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: