Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мариана Попова и Веселин Плачков с години са крили тежка семейна драма
Автор: Екип Ruse24.bg 17:15 / 02.10.2022Коментари (0)697
©
Тежка семейна драма са крили с години Мариана Попова и Веселин Плачков. Двойката е изгубила бебе, преди да се роди дъщеричката им Екатерина. Това е бил изключително труден момент за певицата и актьора, който обаче не ги спрял в желанието им да имат общо дете.

Мариана Попова е имала неуспешна бременност, преди да роди дъщеря си Екатерина, която е плод на любовта й с актьора Веселин Плачков. Това признават тя и нейната половинка в предаването "Търси се" на Би Ти Ви. Кати се роди точно преди 4 години, докато баща й беше участник в шоуто на Нова тв "ВИП Брадър". По-паметливите зрители вероятно не са забравили, че актьорът излезе от къщата на Големия брат, за да присъства на раждането на бебето, а след това дълго и развълнувано разказваше на съквартирантите си за първите срещи с малката си наследница. Веселин тогава съобщи в социалните мрежи за щастливото събитие с кратко, но красноречиво изречение: "Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта!“.

Оказва се обаче, че родителите са били под огромно напрежение, докато посрещнат момиченцето в живота си. Мариана не се чувствала добре по време на бременността. Неуспешният завършек на предишната бременност и притеснението дали този път всичко ще е наред, вероятно е влошил ситуацията още повече. Явно самият организъм на певицата не е предразположен да понася леко това физическо състояние, тъй като имала трудности и при износването на първата си дъщеря – Мария-Магдалена, която е плод на връзката с ресторантьора Ханес Перфлер. Когато роди голямото си дете, звездата беше на 31 години, а при раждането на Кати вече беше навършила 40. Разликата във възрастта по никакъв начин не се отразила на протичането на двете бременности. И в двата случая певицата се измъчила.

"И двете ми бременности бяха много тежки, с голямо неразположение и повръщане“, споделя тя в предаването на Би Ти Ви. Сега обаче е благодарна, че е преминала през тези периоди, благодарение на които се радва на двете си деца.

Веселин Плачков, както е известно, също има дъщеря от предишна връзка. Името й е Андреа и Мариана Попова я е приела като собствено дете.

Още по темата: общо новини по темата: 5787
17.05.2024 »
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: