Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Още един от персонажите в "Маскираният певец" бе разкрит!
Автор: Екип Ruse24.bg 22:59 / 02.10.2020Коментари (0)893
©
Най-голямата бунтарка на родния соц и на прехода изплува от сенките на миналото в шоуто "Маскираният певец" на Нова тв. Това е Милена Славова. Именно тя се крие в костюма на Книгата и това се доказва от серия улики, излъчени в предаването.

Още след първото си появяване под маската на Книгата, Милена накара много зрителите да мислят, че в костюма не се крие певица, а актриса. Причината – тя не се справи много добре с изпълнението на една от най-известните песни на "Роксет", с която се яви в шоуто.

Но не защото не може да пее, а просто защото това не е стилът, в който звездата обичайно се изявява. След второто й излизане на сцената обаче, което беше миналата събота, вече няма никакво съмнение, че именно емблемата на прехода се крие в робата на Книгата. Освен че гласът няма как да бъде сбъркан, има и редица улики, които водят именно към непримиримата пънкарка от 80-те. Във визитката й се подчертава, че обича пакостите и не може без дивотии, което е нещо, характерно за Милена.

Много по-силен знак обаче е изречението "Като малка книжка е била заобиколена от релси. Сигурно затова е намразила коловозите и винаги е била извън разписанията". Знае се, че рокаджийката бяга от коловозите още от тийнейджърска възраст, ако не и от по-рано.

Какви са обаче релсите, за които се споменава в предаването? Тя израснала край жп линия. Това разказва самата Милена в интервю за столичен вестник от преди 5 години, пише "Уикенд“.

"Аз съм родена в другия край на "Лозенец", при басейна "Спартак" и това беше края на София тогава. Нашият блок беше последен и нататък имаше само криви къщи. Сега където е НДК, беше краят на цивилизацията. Имаше гори и храсталаци. Диво беше. Минаваше влак, който зареждаше зеленчуковата борса и идваше отвреме-навреме. Играехме по релсите. С прашки също, аз си я направих сама. Биехме мухи с прашката, играехме футбол", спомня си изпълнителката.

Историята с мухите подсказва и защо във визитката на Книгата се споменава, че някога е била "нещо като Храбрия шивач". Героят от приказката на братя Грим убива седем мухи наведнъж. Освен това в уликите се споменава, че Книгата е израснала в семейство, "в което винаги са си правили сметката". Семейството на Милена не е било от богатите. Като малка певицата не е имала грамофон – това било твърде скъпо удоволствие. Вкъщи имали само радио.

Във видео визитката на Книгата има и много други препратки към биографията на певицата. Това са старите, излезли от употреба автомобили, край които тя минава, бюстът на Сталин и портретът на Тодор Живков, грамофонните плочи от времето на соца и т.н. Именно заради дългата и богата история на Милена се казва, че "Книгата е събрала много истории".

Освен това се смята за "щастлива книга" и "има още много страници за писане". Очевидно звездата смята да продължава да създава нови песни и да прави концерти. Именно това са страниците, които се надява да напише занапред.

При всички тези улики е странно, че сред хората, които гледат шоуто, все още има такива, които смятат, че в костюма може да се крие Маргарита Хранова. Това беше предположение и на двама души от детективския панел миналата събота – Алекс Раева и Ники Сотиров. Според Владо Пенев пък Книгата е Хилда Казасян. Единствено Азис разчете правилно всички улики и каза, че в костюма е Милена Славова.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: