Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ексцентричният актьор Моню Монев гледа доведена дъщеря
Автор: Екип Ruse24.bg 18:11 / 08.11.2020Коментари (0)978
©
Колоритният доц. Стефан Мазов от любимия на зрителите сериал "Откраднат живот“ не е заклет ерген, за какъвто го смятат почитателите на медицинската драма. Всъщност актьорът Моню Монев от две години насам е щастливо женен, но пази в тайна името на дамата до себе си.

46-годишният бургазлия все още няма свои наследници, но приемал като свое детето на половинката си. 13-годишната девойка екранният доц. Мазов приемал като своя дъщеря и се грижел за нея всеотдайно.

Преди да се срещне с настоящата си любима, актьорът преживял тежко разочарование в личен план, след като в продължение на 9 години живял на семейни начала с предходната си половинка, таейки надежди, че двамата ще станат родители. До важната стъпка така и не се стигнало, защото двамата с бившата му се разминавали по въпроса с децата и пропуснали момента, в който да създадат поколение. След трагичното любовно фиаско артистът за известно време се затворил в себе си и припознал самотата. За сметка на това пък точно тогава актьорската му кариера процъфтяла. Макар да е сред отличниците от класа на проф. Крикор Азарян и Тодор Колев във ВИТИЗ, Моню набира огромна популярност едва когато се включва в екипа на "Откраднат живот“, където е сред най-култовите образи и вече десети сезон е в главна роля.

В актьорската гилдия разкриват, че Монев е също толкова прикрит, колкото и д-р Мазов. Сред малкото му приятели са двойката Деян Донков и Радина Кърджилова, които били и единствените, допускани от актьора в неговото жилище. Освен ролите в Театъра на армията и сериалите "Дървото на живота“ и "Откраднат живот“ Моню доскоро имал и собствен бизнес. Още след казармата с негов другар се ориентирали правилно и се захванали с доставка на интернет. Впоследствие актьорът разширил бизнес кръгозора си и сбъднал мечтата си да управлява свой собствен ресторант. Кулинарията му била хоби от юношеските години. Наскоро обаче решил да се отдаде на заслужена почивка от бизнеса и продал фирмите си срещу солидна сума, пише още "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: