Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Зейнеб Маджурова: Не живея с мъжа си и не сме женени
Автор: Екип Ruse24.bg 09:19 / 15.11.2021Коментари (0)700
©
Зейнеб Маджурова не живее с мъжа си – милионерът Стоян Балевски. Новата водеща на Би Ти Ви сама разкри в ефира на телевизията, че мъжът й не е в България. Официално двамата се водят заедно, но на практика заспиват в различни спални.

Понеже явно каквото й е на сърцето, това е и на устата й, Зейнеб разкри почти всичко за своя личен живот само с две влизания в студиото на предаването "Тази сутрин", където отскоро работи. Блондинката е поела задължение да застава пред камерите не само в собствената си рубрика в петък, но и в първия час на сутрешния блок, в който се говорят общи приказки. Оказва се, че приятелката на Гала е толкова откровена, че само ако й дадат повод, е готова да разкрие и най-големите подробности за себе си.

С първото си влизане в студиото тя даде да се разбере, че мъжът й не е в България. "Мъжът ми е в чужбина", обяви Зейнеб с широка усмивка на лицето си. Известно е, че Балевски от години прекарва голяма част от времето си в Англия, където Зейнеб често му гостуваше, преди да му роди дъщеря. Имаше период, в който дори се говореше, че тя смята да се откаже от телевизионната си кариера, за да заживее с него на Острова. Това обаче не се случи. След като дъщеря им се роди, се очакваше двойката най-после да се събере за постоянно под общо покрив – ако не в България, то в Англия или някъде другаде по света. Но явно това не е станало, щом дори сега, когато майката вече тръгна на работя и няма възможност да бъде с детето през цялото време, таткото е продължил практиката на дългите си отсъствия от дома. А е известно, че Зейнеб държи да отглежда момиченцето си сама – без помощ от детегледачка.

Другата любопитна подробност за живота си, която водещата разкри, е че въпреки слуховете, че се е омъжила, тя няма брак с бащата на детето си. Това стана ясно във втория лайв, в който Зейнеб взе участие. Тя откровено разказа, че се говори, че се е омъжила, защото често ходи с пръстени. Журналистите помислили, че това са годежни пръстени и венчални халки. Те обаче били най-обикновени бижута. По неясна и трудна за обяснение причина, докато обясняваше всичко това, блондинката отново бе ухилена до ушите. От усмивката й следва да се разбира, че тя е доволна, че нито има брак, нито дори годеж с мъжа, на когото е родила дете.

Омъжена, или не, Зейнеб очевидно се радва на дори издръжка от богатата си половинка. В Би Ти Ви се шушука, че в момента тя е най-добре облечената водеща в телевизията и то без да ползва служебния гардероб. Всички редови служители потъвали в земята от срам, когато я виждали да разхожда скъпите си тоалети, купувани с парите на Балевски, и ги сравнявали със своите собствени. Звездата отказвала да ползва гардероба на телевизията дори когато се явява в ефир. Носела дрехи от собствения си дрешник, обяснявайки, че те са далеч по-луксозни. При първото си излизане в ефира например бе издокарана в розова дантелена рокля, с която се е снимала и на рождения си ден през февруари.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: