Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (0)
Миронов: И аз искам "А" група, но на мускули трудно ще стане
Автор: Екип Ruse24.bg 13:18 / 26.02.2010Коментари (5)1465
© Ruse24.bg
В събота футболистите на "Дунав" ще гостуват на "Свиленград" за първи мач от пролетния дял в първенството на Източната "Б" група. По този повод старши треньора на отбора Мирослав Миронов каза няколко думи:

- Г-н Миронов, готов ли е "Дунав" за откриването на сезона?

- Не сме съвсем готови, защото на тренировката в сряда излязохме на зелен терен едва за втори път. Ще се наложи да търсим по - добрата си форма в движение. Надявам се да стане след първите 4 - 5 мача. Докато ние тренирахме в снега, леда и калта, "Свиленград" беше на лагер в Гърция.

- Ще защитите ли първото място?

- Знам, че от нас се иска много. И аз искам да атакуваме "А" група, но логиката повелява да бъдем реалисти. Не казвам, че няма да се борим. Ще се борим, пък докъдето ни стигнат силите и...парите. Момчетата имат да получават заплати със задна дата.

- За какви суми става въпрос?

- Няма да конкретизирам, но парите не са малко. Хубаво, сега се надяваме на помощ от общината /б. р. интервюто се състоя преди провеждането на общинската сесия вчера/, но тези средства ще тръгнат към клуба след 20 - 30 дни. Дано не е много късно. Нека да направя едно малко сравнение - "Несебър" ще стартира през пролетта с бюджет от 1 500 000 лева.

- Очаквате ли, че "Дунав" може да стане жертва на богатите клубове?

- Разбира се. Те ще ни държат под око от първия кръг. Ще гледат да не ни "изпуснат", знаете как става. В този смисъл ще ни е още по - тежко. Аз обаче твърдя, че "Дунав" разполага с един от на й- добрите отбори в групата, нищо, че по бюджет сме твърде назад.

- Наясно ли сте с титулярния състав?

- Имам колебания за един - два поста.

- В атака ще разполагате с петима добри нападатели - Светлин Симеонов, Росен Каптиев, Владимир Каптиев, Румен Шанкулов, Деян Велков. Избрахте ли основната нападателна двойка?

- Ще играят тези, които са в най - добра форма.

- Какви са впечатленията ви от "Свиленград"?

- Става дума за добър и симпатичен отбор. Доказа го в контролата с ЦСКА, когато загуби само с 0:1. "Свиленград" играе освободено. Няма да е леко, но ще се хвърлим за победа.

Източник: в. "Утро"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
победа за Русе за всички нас Дунав бие като гост Свиленград с 2-1,вратарят спасява дузпа за сините от Русе...Класирането е : 1.ДУНАВ (РУСЕ) 32т. 2.Калиакра 30т. 3.Несебър 29т....... На 6 март да напълнем градският стадион в Русе и да покрепим Дунав срещу Черноморец (Балчик
0
 
 
Калиакра (Каварна) ще са първи..... Несебър втори.....
0
 
 
Двете ни Б групи ще започнат първенствата през пролетния полусезон с по един отбор по-малко. Днес БФС потвърди, че плевенският клуб Белите орли прекратява участието си в Западната Б група и се счита за изпаднал в края на сезона. Съперниците на плевенчани ще получават служебни победи с по 3:0. Абсолютно идентична е ситуацията и с Родопа (Смолян) в Източната "Б" група. Родопчани са последни на Изток и се отказват. Така те са единият изпадащ от тази група, а втори ще има в зависимост от изпадащите от А група в двете втори дивизии. Преди няколко дни Ботев (Пловдив) беше изваден от А група заради нарушение на четири точки от правилника за лицензиране. Така професионалните клубове, които прекратяват участието си този сезон стават три. Във "В" група също има отбори, които няма да започнат пролетния полусезон. Това са ПФК Хасково в Югоизточната "В" група, както и Алмус Биър (Сталийска махала, област Монтана) в Северозападната трета дивизия.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: