Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Феновете на Глория скандализирани, искат промени от "Пайнер"
Автор: Екип Ruse24.bg 16:53 / 20.03.2023Коментари (0)747
Истински бунт сред феновете на Глория предизвика обложка на албум, на която примата е поставена до колежките Ариа и Диона. Изпълнителките фигурират заедно в сборно издание с песни "Хитовете на Пайнер".

"Да сложиш Глория до Диона и Ариа си е чиста подигравка. Яница някак ще ви преживеем", е първият коментар, който се появи във фенгрупата на Глория и само ден след това вече се разпространи във всички социални мрежи. Почитателите на фолкпевицата са скандализирани, че изпълнителка с нейната кариера и опит е сравнена с певици, за които трудно може да се каже, че имат хитове. Освен това скандалното им поведение в публичното пространство напълно контрастира на имиджа, който Глория е градила през годините.

Тя се пази от скандали, а поведението й пред публика е повече от обрано. Самата Глория не е коментирала официално скандалната обложка, но е харесала някои коментари на свои почитатели, което е знак, че случващото се изобщо не й е приятно. В момента обложката не се появява в официалния каталог на "Пайнер" и вероятно ще бъде сменена, научи "България Днес".

Именно Ариа и Диона са сред най-скандалните в момента изпълнителки. Наскоро колежката на Гло публично захапа певицата, чието истинско име е Мария Цветкова.

"Да уточним какво е шоу в България! Между сеир и шоу има голяма разлика! Мисля, че повече се търси сеирът напоследък, защото шоуто е концептуално измислено нещо, което да поднесеш на публиката, така че да бъде очарована.

А това да смъкваш панталона на някой клиент или да качваш една сюрия хора при теб на сцената, защото просто си засичаш времето и да ти минат записаните песни и песни на колеги дори... Да ги събличаш голи, да правиш лицеви опори и да се връзваш нагоре с краката - това за мен е повече сеир, отколкото шоу", коментира звездата, визирайки Ариа, която често провокира по време на свои участия. Поведението на другата певица в обложката Диона също е доста по-разкрепостено от това на примата. Според фенове на певицата още по-обидно е, че в друг албум са събрани песните на всички останали нейни по-известни колежки като Преслава и Анелия.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Застреляха Алексей Петров
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: