Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Агресия, сълзи и неочаквани обрати в "Ергенът" тази вечер
Автор: Екип Ruse24.bg 09:14 / 05.04.2023Коментари (0)638
© bTV
Забавни предизвикателства, болезнени откровения и остри словесни престрелки ни очакват в следващите епизоди на най-романтичното телевизионно приключение "Ергенът" в сряда и четвъртък вечер. Наред с обичайните "захапки" между претендентките, зрителите ще станат свидетели и на сензационен конфликт, който ще изисква незабавна реакция от страна на Евгени.

Тази вечер (5 април) Наум ще пристигне в имението с писмо от "ергена" с имената на поканените момичета на поредната забавна групова среща. Този път дамите, борещи се за сърцето на пианиста, ще се превърнат в снайперистки и ще трябва да премерят сили в "безмилостна" игра на пейнтбол.

На пръв поглед забавното предизвикателство ще стане повод за открито разделение, агресивен подход и сълзи от болка в очите на една от "улучените" участнички. Каква ще е реакцията на Евгени, кой ще е отборът, който ще разгроми противниковия лагер и ще завоюва победата, и каква ще е наградата, предстои да разберем.

Зрителите ще станат свидетели и на дългоочакваното за Пам романтично уединение с Евгени. Есеистката ще бъде откровена пред музиканта за трудния път, през който е преминала, и за негативните нагласи, с които се е сблъскала още преди да започне да се снима. Това ще окуражи Евгени също да разкаже за неодобрението, което е срещал в професията си, от хора, които не са вярвали в таланта му.

По време на вечерния коктейл Евгени ще предизвика участничките с празна покана за следващата индивидуална романтична среща, която ще връчи на дамата, успяла да го развълнува най-силно в хода на вечерта. За пръв път виртуозът ще раздаде розите си не на обичайната церемония, а още по време на коктейла. Това ще амбицира момичетата да бъдат откровени до болка, а една от тях ще направи сензационно признание, че е имала отношения със семеен мъж, без първоначално да знае за това. Когато обаче е научила истината, тя не е имала смелост да сложи край на връзката им заради силната си обич към него. Как ще реагира Евгени на това откровение и дали то няма да повлияе на избора му коя от дамите да остави без роза, не пропускайте да разберете в "Ергенът" по bTV.

В четвъртък вечер (6 април) Евгени ще отведе избраницата си за индивидуално усамотение на романтично пътешествие с лодка до "дървото на желанията". В същото време останалите момичета в имението ще трябва да отговарят на провокативни въпроси, които са си задали анонимно в "Червената кутия на откровеността". Между двата лагера в имението ще се разрази истинска буря, която ще доведе до ескалация на напрежението и открити словесни престрелки очи в очи, основани на обиди и нападки.

Осъзнавайки че започва да губи позиции, Валерия решава да предприеме мерки и да се активизира, за да си върне интереса от страна на Евгени. Какъв ще е подходът ѝ и дали ще е успешен, какво ще се случи, след като Евгени разбере, че в имението се е разразил един от най-грозните скандали до този момент, и какви ще са незабавните мерки, които ще предприеме - отговорите само в "Ергенът" в сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV.


Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: