Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голямо завръщане в "Гласът на България"
Автор: Екип Ruse24.bg 12:02 / 16.05.2023Коментари (0)324
©
Един от най-обичаните български изпълнители Миро става част от треньорския състав в предстоящия десети юбилеен сезон на "Гласът на България“ по bTV. Той се завръща в музикалното шоу девет години след като от самото начало на излъчване на предаването в България, в продължение на три сезона, бе на треньорската позиция и изведе до победа Ивайло Донков, който стана "Гласът на България“ в сезон 2.

"Да съм отново на “треньорския" стол е предизвикателство! Вярвам в таланта, вярвам в дързостта на младостта и вярвам в предаването на знания. Тази година ще бъде голяма. Вълнувам се да те срещна!“, споделя вълнението си Миро преди да стъпи отново в обичаното музикално шоу.

Новината за ролята, в която Миро ще блесне тази есен по bTV, идва след поредица новини, които изпълнителят обяви в последните седмици. В края на април той събра всичките си хитове във великолепен албум, озаглавен "46“, и го представи пред фенове и приятели в напълно разпродадена, дни преди събитието, зала. Всяка от песните в албума носи свой собствен отпечатък в историята на българската музика за последните десетилетия.

Освен албум и годишнина, един от най-емоционалните гласове на България обяви и национално турне със заглавие “Best of". То ще събере големите му хитове, а концертите ще зарадват феновете в Созопол на 11 август, в Бургас на 2 септември, в Стара Загора на 7 септември, Варна – 14 септември, Плевен – 16 септември и София на 11 октомври.

Тази есен по bTV предстои специалният юбилеен сезон на “Гласът на България" - с още повече изненади, емоции и обрати във всеки един от етапите на шоуто.  Конкуренцията между треньорите ще е оспорвана, а от екипа на предаването издават, че на сцената ще стъпят нечувани гласове, които бързо ще се превърнат в любими на зрителите. Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лв. и титлата "глас на България“, а кой ще бъде той ще решат зрителите на bTV.

До момента, освен Миро, треньорско кресло в новия сезон ще заеме и поп дивата Мария Илиева, а кои ще са останалите треньори ще стане ясно съвсем скоро.

Още по темата: общо новини по темата: 5786
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба по Роберт Фицо
Парламентарни избори 2024
Двойно убийство в Пловдив!
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: