Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Закриват женския баскетболен Дунав, няма спонсори
Автор: Екип Ruse24.bg 17:44 / 04.06.2010Коментари (1)3104
© Ruse24.bg
Женският баскетболен отбор на Дунав е пред закриване, научи Ruse24.bg. Основният спонсор Еконт Експрес най-вероятно ще напусне, тъй като останалите фирми, които са помагали финансово вече нямат възможност да дават пари и по този начин от куриерската фирма ще спрат финансирането. Това ще доведе до закриването на женския тим, а Дунав ще остане само с детско-юношеска школа.

"Дали сме си срок до средата на юли. Трябват около 200 000 лева допълнително, за да задържим момичетата, иначе основния спонсор си отива. Надяваме се нещата да се оправят и да се намери финансиране, защото иначе няма да поддържаме изкуствено отбор, който ще крета на 5-6 място", заяви Николай Падалски.

До сега спонсорството идваше основно от Еконт Експрес, както и много други малки фирми. Те обаче са сериозно засегнати от кризата. Повечето от тях нямат възможност да издържат своя собствен персонал и изобщо не им остават финанси за спорта. Всъщност повечето баскетболни отбори са на ръба в момента и единствения сигурен участник догодина е Лукойл.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А Падалски , как си покрива сметките за телефон , гориво на личния си автомобил , ресторанти , патувания уж за доброто на отбора , а те от лично естество , как да му дадат пари хората . Дано се намери кой да помогне на отбора , защото той е единственото хубаво нещо в Русе , от колективните спортове и въобще от спорта за последните 10 години .
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров няма да защитава финала в Женева
Григор Димитров е рожденик днес! Вижте постиженията на най-добрия ни тенисист
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров отпадна в Рим, но може да се изкачи в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: