Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Нов проект ще подпомага играчите без договори
Автор: Екип Ruse24.bg 13:17 / 09.06.2010Коментари (4)307
© Burgas24.bg
Асоциацията на професионалните футболисти, Българския футболен съюз и Професионалната футболна лига предприеха съвместен проект, в помощ на играчи, останали без договор.

Инициативата заслужава нужното внимание, тъй като има за цел да се помогне на родни футболисти, които по една или друга причина остават без контракт по време на трансферните прозорци.

Идеята на проекта "Играчи без договор" е те да се подготвят в един своеобразен тим, в който ще имат всички условия като във всеки професионален клуб в България.

"В края на всеки сезон, много от играчите остават без договори и затова се организира този отбор, в който играчите ще могат да се готвят чрез лагер, който включва игра, спане, тренировки, храна, масажист. Всичко, като във всеки нормален отбор. Този тим също ще играе контроли, при това и такива с чуждестранни тимове. Целта е тези футболисти да бъдат наблюдавани от мениджъри, за да могат да продължат кариерата си", разкри на специална пресконференция в Пресклуб България Георги Бойчев от Асоциацията на професионалните футболисти.

Той сподели още, че след средата на юни ще стане ясно кой остава без договор и тогава ще се оформи отборът. Представителите на трите централи бяха категорични, че ще бъдат подсигурени всички условия като за един отбор, за да могат футболистите ни, изпаднали в подобна ситуация да получат необходимата им помощ за продължаване на кариерата.

Източник: Gong.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
По подобна схема играха и италианците в ботев. Само че на тях при сключен договор тяхната асоциация им изплащаше 40-50% от заплатата за определен период, затова всички бяха на по 5-6 хил евро официално.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 09.06.2010 г.
0
 
 
Това го казаха на изпълкома преди седмица.
-1
 
 
А подпомагане на фенове без отбор ще има ли?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Какво трябва да знаем за следващия опонент на Григор Димитров в Рим?
Ясно е кога е следващият двубой на Григор Димитров в Рим
Силно русенско представяне на Международния лекоатлетически турнир "Младост"
Кой е Теренс Атман - следващият опонент на Григор Димитров в Рим?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: