Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Благо удари на камък в "Ергенът"
Автор: Екип Ruse24.bg 08:49 / 03.07.2023Коментари (0)427
©
Продуцентите на "Ергенът" бързо са отрязали мераците на Благой Георгиев да влезе в шоуто. Джизъса на няколко пъти заяви, че иска да влезе в обувките на пианиста Евгени и мачото Виктор в третия сезон на едно от най-рейтинговите предавания у нас.

"Защо да не стана Ергенът. Бих участвал. Това си е предизвикателство", каза на няколко пъти в тв изяви бившият футболист.

Джизъса дори е сондирал каква е ситуацията около предаването и търсенето на кандидати. Благой създава куп контакти с телевизията, която излъчва формата – bTV покрай участието си в "Сървайвър". Въпреки че всички в България от екипа са съгласни Георгиев да е новият Ерген, компанията, която държи правата за излъчването на шоуто в цял свят, е против. Точно тя взима крайното решение кой да бъде ергенът във всички страни.

Фирмата е американска. Веднага разглеждат ситуацията около Благой и установяват, че образът на бившия футболист не пасва на този, който се търси. Личността на Джизъса била противоречива заради всичките скандали с жени, в които се е забърквал. На всички им било ясно колко голям женкар е, а за капак според продуцентите образът на Благой в телевизията се изхабил, след като участвал в "Сървайвър".

По същата причина тогава американската компания в последния момент отряза сигурния за нов "Ерген" Илхан Шен. Турската звезда с български корени се бе разбрал с хората от телевизията у нас, но фирмата, държаща правата на шоуто, не го хареса. И така се стигна до избора на пианиста Евгени Генчев.

В същото време кастингът за шоуто върви с пълна сила. Кандидатите, които искат да се борят за сърцето на един мачо, вече е повече от 700.

Според информация на "България Днес" новият Ерген отново ще бъде слабо известен - така бе и с първия Виктор, както и с последния Евгени. Американската компания, която държи правата на шоуто, иска да популяризира недоказана се личност у нас. Така вариантите с популярни се мачовци - актьори, музиканти, отпада. Кандидатът трябва да е от 28 до 40 г. Всички участички и Ергенът ще бъдат известни до края на септември. През октомври пък започват снимките на продукцията. И тази година най-вероятно те ще бъдат в Турция, където условията са най-добри.

Още по темата: общо новини по темата: 5786
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: