Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сменят Билалов в "Стани богат", Цитиридис отговаря на въпроси
Автор: Екип Ruse24.bg 12:03 / 06.07.2023Коментари (0)329
©
Специалният благотворителен сезон на "Стани богат" - "Въпрос на бъдеще“ продължава и тази неделя по bTV с нова страхотна кауза този път в подкрепа на Тийноватор.

Обичаният водещ на шоуто - Михаил Билалов, отново ще бъде изправен пред предизвикателството да го сравняват с неговите заместници по време на благотворителния сезон. Напоследък работата му в "Стани богат" е широко обсъждана и докато за едни той е идеалния водещ, то други смятат, че заместниците му са далеч по-успешни в това амплоа. 

Гост-водещ на специалния епизод в неделя ще е обичаният и сам по себе си вдъхновяващ автор и журналист Иво Иванов, който с радост, ентусиазъм и приключенски дух приема тази специална роля. Срещу него на стола на богатството ще седнат обичани и популярни личности заедно с ментори, доброволци и участници в програмата.

"Дори и най-великите са тръгнали от нулата и с помощта на учители и вдъхновители са изкачили върхове. Вярвам, че днес играем за децата, които ще се превърнах в светила и с наша помощ ще спасят света! “, са думите на Иво Иванов в подкрепа на каузата.

За да спечелят възможно по-голяма сума в играта в подкрепа на Тийноватор, тази неделя в тандем ще играят певицата Виктория Терзийска заедно със Зорница Миткова – двигател на инициативата. Втората двойка се състои от тенисистката и доброволец в програмата – Маги Малеева и Радостина Горошевич, която също е ментор и доброволец. Третият отбор ще се състезава повече от мъжки и с широка усмивка, защото в него влизат водещият на "Шоуто на Николаос Цитиридис“, стендъп комедиант и журналист – Николаос Цитиридис и 18-годишният Калоян Георгиев, който е един от участниците в програмата.

Тийноватор е уникална за България инициатива, която свързва ученици с вече пораснали и успели българи, и дава на младите вдъхновение, мотивация и надежда за утрешния ден. Само за няколко години от съществуването на Тийноватор над 1600 деца от училища в цялата страна са станали част от програмата. Тя ги учи на иновативно бизнес мислене, работа в екип, отговорност и проактивност в продължение на 9 месеца

Още по темата: общо новини по темата: 5786
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Преброяване на населението 2021 година
Парламентарни избори 2024
Екоактивисти и протести
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: