Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Помните ли Хорейшио Кейн? Eто как изглежда в момента Дейвид Карузо, който изигра един от най-любимите персонажи у нас
Автор: Цвети Христова 10:26 / 11.07.2023Коментари (0)378
Загадката на Sofia24.bg на 11 юли е свързана с един от най-обичаните криминални сериали у нас "От местопрестъплението: Маями“. Главното действащо лице  Хорейшио Кейн е сред най-харесваните персонажи в сериала. Ролята се изпълнява от Дейвид Карузо. Той е лейтенант в полицейското управление на Маями и оглавява лабораторията по криминалистика.

"От местопрестъплението: Маями“ е разклонение на известния американски сериал на CBS - "От местопрестъплението“. Също като първия сериал "От местопрестъплението: Маями“ се върти около група криминалисти. Неговото действие се развива в Маями. Екипът разследва заплетени и необичайни убийства, опитвайки се да разкрие кой е убиецът и как е извършено престъплението. За разлика от другите два сродни сериала (съответно "От местопрестъплението“ и "От местопрестъплението: Ню Йорк“) тук се разследва по едно престъпление на епизод.

Сериалът се снима в САЩ и се разпространява в над дванайсет страни по света.  Създатели са Антъни Зайкър, Каръл Менделсън и Ан Донахю, а продуцент е Джери Брукхаймър. На 13 май 2012 CBS обяви, че спира сериала след 10 сезона.

Дейвид Карузо, който изпълнява ролята Хорейшио Кейн e американски актьор, носител на "Златен глобус“ и номиниран за "Еми“. Той е роден в Ню Йорк, но израства в Мексико. Баща му е редактор във вестник и е от италиански произход, а майка му – от ирландски. Карузо е посещавал същото католическо училище като Рей Романо и Пия Задора. 

Има зад гърба си три неуспешни брака. За първи път застава пред олтара през 1979 г., когато се жени за Чери Моганс, с която е женен до 1983 г. Малко след развода той сключва брак с Рейчъл Тикотин, с която имат дъщеря Грета, но през 1987 г. се развеждат. Карузо се жени отново през 1996 г. за стюардесата Маргарет Бъкли, но и този брак не е дълготраен. Двамата се разделят след 3 години поради афера, която той има с инструкторка по йога. На снимачната площадка на "CSI Miami“ Дейвид се запознава с Лиза Маркес, с която започва връзка и в крайна сметка имат две деца.

Една от първите му известни роли е във филма "Офицер и джентълмен“ (1982). Следващото десетилетие Карузо участва в редица известни филми във второстепенни роли. Сред тях са "Първа кръв“ (1982), "Близнаци“ (1988) и "Хъдзън Хоук“ (1991).

През 1997 г. получава главна роля в телевизионния сериал "Майкъл Хейс“, който трае един сезон. През 2000 г. участва заедно с Ръсел Кроу и Мег Райън в "Доказано жив“. Карузо става изключително популярен с ролята на лейтенант Хорейшио Кейн, в друг телевизионен сериал – "От местопрестъплението: Маями“, който се излъчва от 2002 до 2012 година. 

През 1993 г. е обявен за най-атрактивния мъж, въпреки че в началото на кариерата си, поради необичайния си цвят на косата и неатлетичното телосложение, не се очаква да пожъне особен успех. Днес актьорът все още може да се похвали с буйна червена коса, но изглежда, че през последните години посещава фризьора си все по-рядко и сериозно пренебрегва фигурата си.

Преди една година американски таблоиди разпространиха снимки, как актьорът Дейвид Карузо обитава луксозно имение, досущ като арабски шейх. Палатът му се намира във Флорида. Той много обича автомобилите, а гаражите му са пълни с луксозни возила. Дейвид Карузо не се е снимал във филми от 2012 година. В момента се изявява като бизнесмен. Той е притежател на магазин за дрехи и мебели. Любопитно е, че той не харесва Коледа, защото вкусната храна го изкушава.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: