Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Поредно успешно състезание за русенските автомоделисти
Автор: Екип Ruse24.bg 10:10 / 05.07.2010Коментари (0)500
©
През изминалите почивни дни се проведе втория кръг от Републиканския шампионат за радиоуправляеми автомодели с електрически двигатели. Домакин на състезанието беше спортен модел клуб "Приста" Русе. Състезанието се проведе на автомоделната писта на новия митнически терминал. Времето беше изключително подходящо - без дъжд, а в неделя и с приятна облачност.

Напоследък състезателите на СМК "Приста" доминират в състезанията с автомодели с електрически двигатели. Така беше и на това състезание.

В клас 1:10 Electric Stock Деца ( участниците са до 14 години) първи се класира Даниел Ашиков, второто място бе заето от Кристиян Костадинов (на 5 години), а на Калоян Ашиков не му достигна малко да се качи на подиума и остана четвърти.
В клас 1:10 Electric Super Stock първите три места бяха спечелени от русенските младежи - Траян Манолов - първи, Николай Колев и Страхил Димитров, съответно втори и трети. Малкият Кристиян Костадинов участва за пръв път в този клас, но кара много добре и се класира на пето място.

В клас 1:10 Electric T
©
eam отборите на СМК Приста направиха "троен" русенски подиум - Приста2 (Момчил Димитров и Страхил Димитров), Приста1 ( Свилен Манев и Тодор Томов) и Приста4 (Анатолий Иванов и Владимир Гьоков). Четвъртият отбор от Русе - Траян Манолов и Николай Колев имаха технически проблеми и останаха на шесто място. Отборите Приста 2 и Приста1 в проведените до сега два кръга от Републиканския шампионат имат спечелени по едно първо и едно второ място и ще спорят на последния кръг за титлата Републикански шампион.

В "майсторския" клас - 1:10 Electric Touring Момчил Димитров спечели първите два финала и безапелационно се класира на първо място. Тодор Томов се класира трети. Анатолий Иванов за пръв път влиза в шестицата на кръг от Републиканското първенство като се класира четвърти. Свилен Манев (победител в първия кръг), Тодор Томов и Момчил Димитров запазват шансове за титлата Републикански шампион.

Следващият кръг, последен на шампионата ще се проведе 17-18 юли в гр. Левски. Информация за шампионата може да бъде намерена на www.auto.smc-prista.com.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Страхотна новина навръх Великден! Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим
Всяка фенска душа усеща по различен начин присъствието на Гунди
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Русе приема международния детски турнир по футбол "Северна зведа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: