Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Гневът на хората: Уместна ли беше огромната подкрепа за Белослава от родните ни звезди? 
Автор: Екип Ruse24.bg 12:36 / 17.07.2023Коментари (0)879
Певицата Белослава беше хваната да шофира в нетрезво състояние на 11 юли, ден след рождения си ден. 

Тя е спряна от патрул на бул. "Ал. Пушкин", малко преди "Княжево". Излязла е от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея. Метри по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1, 2 промила алкохол. В този случай Законът за движение по пътищата казва, че не е възможно наказателната отговорност да бъде заменена с административно наказателна и във всички случаи ще бъде образувано досъдебно производство, което може да завърши със споразумение или с присъда (осъдителна или оправдателна).

Певицата е отказала кръвна проба, а по непотвърдена информация дрегерът е бил без пломба и е възможно певицата да не изтърпи последствията от провинението си. 

Белослава се извини за постъпката и благодари за "огромната подкрепа". 

Именно своеобразното оневиняване на певицата от много български популярни личности предизвика гнева на хората, които не скриха разочарованието си. 

"Аз обичам, Белослава", написа Юлиан Вергов. "Ти си едно велико момиче", категорична бе Мария Касимова-Моасе. "Обич, Бубе", заяви Саня Армутлиева. Вики Терзийска, Гала, Орлин Павлов, Ива Екимова, Георги Тошев, Хилда Казасян, Мария Илиева, Дара Екимова, Ирина Тенчева, Яна Борисова, Деси Цонева, Меги Димчева и Нели Хаджийска бяха сред родните знаменитости, които успокоиха Белослава. "На всеки се случва" и "Това ще отмине" бяха част от използваните слогани, придружени с множество сърчица. 

Хората се оказаха шокирани от реакцията на звездите, двойните стандарти, факта, че певицата е отказала кръвна проба и е била лице на известната кампания "Аз не карам пил". 

Ето част от гневните коментари, които пореден ден не стихват: 

- Представителна извадка до къде може да се разпростре лицемерието и пошлостта в името на някое друго левче и лайкче. Коментарите са на хора от т.нар. "хайлайф" и "музикален елит" под поста на хванатата пияна на мотика зад волана певица Белослава, която, видиш ли, написа сърцераздерателен пост с готина снимка и изведнъж престъплението й спря да съществува и тя се превърна в нищо повече от един "сгрешил човек, който съжалява".

- От известно време Фейсбук гърми с Белослава. Хванали са я да кара пияна. Последва трогателно извинение... и какво от това? Късмет е, че се е разминало без фатален инцидент. Тази личност дори била лице на "Не карай пил"... и какво от това?Питам се докога? Докога алкохолът ще ни е извинение? Някой се напил, качил се в колата си и убил невинен или невинни. Друг се напил и пребил жена си, децата си...Смекчаващо вината обстоятелство - е, малко е пийнал. А кой, аджеба, му налива алкохола?Може и да съм с остарели виждания, може да не съм в крак с модата, защото май много народ кара пил и дрогиран, но за мен само мисълта да се качиш в такова състояние в колата си е престъпление.Четох коментари от рода на "Всеки греши", но това не е грешка, това е умишлено престъпление. Та се питам... докога?


- Известни личности засвидетелстват обич и подкрепа към певицата Белослава, хваната да шофира пияна.Мария Илиева, Меги Димчева, Орлин Павлов, Георги Тошев, Нели Хаджийска, всички Вие, бъдете пример и със същата тази безусловна обич се изредете по една седмица да споделяте грижите за Мануела Горсова с нейната майка. Или със същата тази безусловна обич помагайте на работниците в изграждането и монтирането на паметните плочи на жертви на пияни и дрогирани шофьори. Поканете и Белослава. Тогава безусловната обич няма да е само на думи.

- Браво на родните ни ,,хайлайф звезди", които валидират това да си пиян и да шофираш, в частност - случаят с пияната Белослава, която шофира с 1,2 промила алкохол. Която пък на всичкото отгоре е лице на кампания, която се бори точно с това…Както казват те ,, бубе, всичко ще мине ''.Пълна трагедия са всички Беге Хайлайф звезди. Имайте малко достойнство, защото в случая изглеждате по-зле и от нея за дето подкрепяте това нейно действие (да, тя се извини, но не е нужно да я възхвалвате за това). Обичайте си я, но постъпката ѝ е кофти пример и това е важно да се отбележи от публични хора като вас.Защо? Защото например ако майка ми я хванат пияна да шофира аз ще съм първия, който ще ѝ удари шамар заради тая тъпотия, а няма да ѝ казвам “бубе, всичко ще мине". Защо ли? Защото тя така ме е възпитавала! Трябвало е някой и вас да възпита така! Мерси!

- И така ние в България подкрепяме Белослава за грешката и. Дори част от " звездите " на България също я подкрепят. Тя им благодари за подкрепата. За какво? Подкрепяме Белослава за това, че кара пияна и отказва проба на алкохол.... Подкрепяме убийството по пътищата на невинни мъже, жени и деца. Пак ли политиците са ни виновни? Пак ли държавата е скапана? Не ! Ние сме скапани... Гнием бавно всеки ден.... Разлагаме се и воним. Срам ме е от това общество.Отвращава ме случващото се .Мили сънародници невнимание е да настъпиш кучешко л**но на тротоара, грешка е със същите обувки да се прибереш след това вкъщи. Решението да шофираш след употреба на алкохол е лично и е тежка арогантност, незачитане на закона и човешкия живот. Взето е съзнателно от една псевдо звезда, която си е въобразила, че е над правилата.

- Белослава, моля ви се, била "допуснала грешка", извинявала се и благодарила за подкрепата. Припомням ви, че заради една такава "грешка" го няма вече Милен Цветков. Заради една такава "грешка" ги няма момичетата от "Черни връх". Заради една такава "грешка" ги няма Ани и Явор. Заради такива "грешки" много хора си отидоха преждевременно без вина виновни. Това не е грешка, а избор - да се качиш в колата пил, знаейки, че може да убиеш човек. И не, не се случва на всеки. Баща ми, Бог да го прости, беше шофьор около шейсет години и за това време не е успял да направи нито едно нарушение, камо ли да кара пил, а обичаше да си пийва вино и ракия. Всеки сам си преценя, дето се вика. Белослава си е преценила, че е в реда на нещата да се превърне в потенциална убийца, и е редно да си понесе наказанието като всеки Иван, Петкан и Драган, когото не го дават по "телевизора". И да обясни защо е отказала да даде кръвна проба, щото аз знам, че който нищо не дължи, от нищо не се бои. А тия, дето ѝ цъкат сърчица и я "подкрепят", иска ми се да знам дали щяха да са толкова великодушни, ако под колата ѝ беше останал техен близък. Ай ше му се не знае и хайлайфът ни малоумен. И последно относно статус на Венци Мицов по този повод: не е нужно човек да е слушал Моцарт, за да спазва правилата. Белослава със сигурност е слушала повече Моцарт от баща ми, ама тя е карала пияна, не той.

- Спокойно бубееее, всичко е наред, на всеки се случва, и това ще мине, котакова как "бг звезди" публично подкрепят и оправдават шофиралата пияна Белослава.Бубета, всичките сте един хикс и ще знам, че и вие го правите и че има защо да ме е страх да шофирам с детето ми в колата. Нормалните приятели изразяват подкрепата си в разговор по телефона, без да валидират упадъчно поведение пред обществото.

Как някои български звезди подкрепиха Белослава вижте в нашата галерия! 

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: