Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Веселка от "Фермата" с подробности за сватбата
Автор: Екип Ruse24.bg 10:15 / 20.07.2023Коментари (0)994
©
Веселка е родена в Троян на 21 декември - същата дата, на която и майка й се е родила. Учила е основното си образование в смолянското село Борино, а след това завършва ветеринарен техникум в Ловеч. Дипломира се и в Лесотехническия университет в Тетевен със специалност "Горски лесовъд". Баща й много искал момче и от ранна детска възраст я научил на тежка физическа работа. Веселка работила в цехове за керамика и дърводелство, а за да си изкарва пари, като малка пасяла овцете и козите на съседите си. Гордее се с победа в два сезона на "Фермата" и с това, че никога не е била уволнявана, припомня "България Днес".

- Веселка, какъв човек влязохте във "Фермата"?

- В 5-и сезон на предаването бях плаха, неуверена, нерешителна, с много притеснения и страхове. Мислех си, че в даден момент ще ми липсват домът и децата и ще се откажа. Коренно различен човек влязох от това, което съм сега.

- Как се промени животът ви оттогава?

- След първия сезон, в който участвах, не бях подготвена за това какво ме очаква навън. Започнах да се депресирам, докато чета негативни коментари. Очаквах подкрепа и хората да са позитивно настроени към мен, но имаше и много хейт, който много силно ми влияеше. Всичко ми се струпа накуп. Имаше много хубави отзиви за мен, но негативните ме съсипваха. Излязох от депресията, защото видях колко много хора започнаха да идват у дома, за да се срещнат с мен и да ме поздравят и видях, че много хора са до мен.

5-и сезон на "Фермата" за мен беше трансформация - това, че станах първата жена победител и най-малкият участник, ме накара коренно да преосмисля живота си и да разбера, че и аз съм личност, достойна да й се случват хубави неща в живота. Даде ми основание за гордост и мотивация да не се предавам. За тези години се промених в много аспекти и като мислене, и като емоционалност. За "Фермата 8" знаех какво ще ме очаква и ми беше по-комфортно.

- След риалитито открихте ли щастието?

- В професионален план правя това, което искам - развивам собствено кафене. Наскоро дори започнахме да предлагаме първокласна пица. В личен план "Фермата" ми показа, че трябва понякога да слагам пауза от работата, да си изключвам телефона и да прекарвам време само със себе си и любимите ми хора. Със сигурност открих щастието и съм спокойна, когато се прибера вкъщи.

- Как се отрази участието ви във "Фермата" на децата ви?

- Първия път страдаха и много плачеха за мен. Сега бяха по-подготвени и са се справяли много добре, докато ме няма. Когато се върнах, ме изненадаха, бяха преобразили къщата, чакаха ме с нетърпение и много рисунки. Видях гордостта в очите им. Голямата ми дъщеря непрекъснато водеше съучениците си в кафето, за да се запознаят с мен.

- Имате ли планове за лятото?

- Лятото няма да почиваме, концентрирали сме се изцяло върху кафенето, подготовката на децата за училище. За съжаление има много излишни неща в консумативите на децата и учебната програма. Децата надрастват възрастта си.

Естествено, се подготвяме и за сватбата, която ни предстои.

- Ние бяхме първите, на които споделихте за сватбата си, как върви подготовката?

- Всичко е наред и е почти готово, вече имам рокля и с нетърпение чакаме 15 август. Цялото семейство сме много щастливи и развълнувани.

- Какъв съвет ще дадете на новите участници във "Фермата"?

- Без стратегии! Това е първият и най-важен съвет. Там всичко се променя за минути и един ден се равнява на 3 месеца отвън. Съветвам ги да бъдат себе си, да се запазят като хора, да се насладят на обстановката и да изживеят "Фермата" пълноценно.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: